Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Dzień dobry, chciałbym przedstawić tutaj całkowitą listę moich propozycji oraz sugestii na ulepszenie naszego kochanego serwera, które opracowałem...
zseJ
Z Powrotem Wśród Żywych
Heloł maj Felloł Frjend
Też mnie to ciekawi bo nie wiem
Witam, dzisiaj postanowiłem, że wrócę na serWer, i raczej nikogo to nie cieszy wiem ;/ Wczoraj napisałem, że jak dostanę sensowną odpowiedź, to...
Zanim zacznę, chcę przeprosić za porcje przekleństw w moim ostatnim temacie (który został usunięty). Pewien ,,kot'' na mnie naciskał abym napisał...
Znów mnie trochę nie było, a nowego wątku pisać nie trzeba bo tego nie zamknęli i nie minął miesiąc. Zniechęciło mnie na parę dni wtedy (ekhem...
Proponuje dodanie trybu hardcore survival z gildiami oraz włączonym tnt, myślę że dla ludzi co lubią tego typu servery było by to fajne, a...
Witajcie, wczoraj byłem pewny że tu nie wrócę, ale ten czas nastał, powód: Gier mi zabrakło przechodzenie gothica po raz etny mnie już nie jara,...
Przypomniało mi się coś o czym muszę napisać, akurat wczoraj, więc przyszedłem dzisiaj bo mam Urodziny, wszystkiego najlepszego dla mnie....
Oficjalnie kończę swoją przygodę z minecraftem. Bo za niedługo idę do gimnazjum i nauki dużo będę miał, a to że w pewnym sensie jestem inny,...
Cofania, bo można wszystko powtórzyć zawsze robić kupę na małysza czy skakać ze stoku na małysza?
Mars, bo przedstawicielki płci kobiecej które znam w życiu prawdziwym są bardzo wnerwiające :P Umieć latać, czy nie musieć oddychać?
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Marmo13 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
Pewnie poszedł ban z miejsca, bo na forum nie ma skargi. Więc bez dowodów mogę powiedzieć, że jeśli masz bana, to nie za darmo, Jestem przeciw UB
Tak Czy umiesz robić kupę na małysza?
Nie, to kompletnie nie zabronione przez regulamin Czy w testamencie przepisałbyś wszystko na psa/kota?
Witać serdecznie Miłej gry i jak najmniej lagów ci życzę
indiana, fajny sposób zarobku. . kiedyś się zastanawiałem czyby nie skorzystać, ale znalazłem program do tego i sam se robię ;) ale powodzenia...