Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
To co napisałeś w Morsie się ani dupy ani kupy nie trzyma X D - I m an e ae i (dalej mi się odechciało tłumaczyć)
Że co proszę? X D
[MEDIA] Now the night is coming to an end The sun will rise and we will try again Stay alive, stay alive for me You will die, but now your life...
Dupa
Młoda osoba? XD, Sądzę, że na pewno lepiej sprawdzi się w tej roli niż KalakPL.
Ja również, żegnam. Tym bardziej się cieszę z tego że odchodzisz, ponieważ zadajesz się z dosyć, jak to powiedzieć, nieciekawymi ***** ładnie...
To kiedy zamknięcie serwera?
Jak Minecraft to martwa gra X D, Rainbow 6 Siege o wiele lepsze jest.
>Kiedy dostaniesz bana na karczmie, wiedz że czas wziąć popcorn i obserwować upadek tego serwera
Robicie konkurs na trybie, na którym przebywa max. 20 graczy (i to już podczas dużego szczytu, t.j Piątek/Wolne Dni), z czego jedynie 3 - 4 mają...
https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-xxkasianinjaxx.13512/#post-89434 - Widać, jak dobrze u Ciebie ze znajomością regulaminu. Pozdrawiam...
exploding_tnt111 :)
Temat kłamie, do rzeczy - Ostatnio na serwerze byłem prawdopodobnie w Lipcu, ale tylko i wyłącznie po to aby się skontaktować z pewną osobą. Jak...
Zastanawiam się, po co właściwie wszedłem na forum dosłownie sypiącego się serwera. Ostatni raz w sumie wszedłem tu 2 tygodnie temu, tylko po to...
@Sinmiedo wiemy, że musisz odreagować swoje beznadziejne życie rzucając negatywne oceny na forum o tematyce gry dla dzieci, ale przestań ok?
Nikomu nic się robić nie chce, ponieważ nie ma z tego dochodu. Ludzie odchodzą z braku czasu, oraz z co raz większej liczby bug'ów. (Patrz. CV) Co...
#TeamAbortion
a ja nadal czekam na awatar [`]
Follow the CJ
Mainuje Yasuo, zasluguje na wiezienie