Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
I Czas na 2 Mój komunikat SIŁY I OBYWATELE WIERNI CRAFTAPPLE Dziś w godzinach około 12.69-12.99 Doszło do manifestacji uczniów ze szkoł...
Jeżeli Ktoś coś wie o buntach lub innych tego typu rzeczach tu należy skontaktować się z MOCA
Jak Wiadomo CA nie czynne :( Ale Tu możesz napisać komunikat o otwarciu -Ma Być zabawny -Ma Mieć Zmyśloną date Ja Zaczynam UWAGA OBYWATELE...
RODO Jest to dokument o ochronie danych osobowych i Mógłbym się teraz dużo rozpisać ale masz pan linkacza...
No hmmmm... Nie przekonuje mnie ten fragment ,,W takim przypadku nic się nie ostanie, nawet hasła i konta." Szanowny Panie Administratorze RODO,A...
Usuwamy WSZYSTKO, zostaje jeden serwer dedykowany i jedna istancja mc - Survival. Wywalamy BungeeCorda, CV, Lobby i wszystko inne. Jest prosto,...
Czy twój sprzęt to.... [IMG]
Jestem na nie. Bo nie przepadam za twoją osobą
Na góże róże Na dole Dupa Po środku Wissengrad Mikrofalówka.
Witam chciałbym wypowiedzieć się na pewien irytujący dla społecznosći ,,Jabłka" temat Mianowicie: Jak Wiadomo 1.14 tuż tuż a CA na 1.12.2 :O ?...
Emmm w prawie polskim owszem ,groźba karlana ale w grze nikt nikogo nie będzie podawał do sądu.Bez sensu Na NIE
Nje
Na górze róże Na Dole Akacje Nie możesz odpowiedzieć na te konwersacje
1) Idiota : Idiota – osoba upośledzona umysłowo według dawnych klasyfikacji. Idiotyzm to termin obecnie nieużywany w medycynie ze względu na...
TAK
Odpowiedz na PS zależy jakie
Hmmm No tak słowo pieprz to przyprawa? ale jak innaczej napiszesz Dosyp pieprzu (Chyba za samo pieprz jest cenzura) w skrócie Popieprz sobie te danie
Witam. Chciałbym zmienić pewną rzecz . Mianowicie Dostalem kiedyś kicka i muta (potem też bana) za ,,Zajebiście" .. Tak za ZAJEBIŚCIE które...
Ciekawe Ciekawe... Ale! Hmmm Lepiej by bylo gdyby byly tam wlkejane (pojazdy czy coś takiego) Robione przez Graczy O takie coś
Nie mam czasu sie rozpisywać o pięknym Podaniu więc NAPISZE 3 RAZY TAK