Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jak dla mnie potrzeba całkowitej zmiany. Właściciel powinien skupić się na jednym trybie, np. SkyBlocku i go ulepszać. Na przykład jakieś solo...
Witam, proponuję posortować podania według przyjętych, odrzuconych, odrzuconych permanentnie.
Proponuję dodać Pomocnikom i Moderatorom rangi na forum ;) Oraz możliwość zamykania tematów moderatorom.
Nie zaśmiecaj. Dla mnie twoje podanie powinno zostać odrzucone permanentnie.
Nie ogarniasz co się dzieje w grze. (Na nie)
Siemka, mam pewien problem. Zostałem przeniesiony z oCV na lobby bez powodu, tutaj screenshop, mógłby ktoś podać owy powód? [ATTACH]
CheatyPVE - Cheaty do walki z mobami, jest PVP - walka z graczami (player VS player) i walka z mobami (player VS entity)? Przeciw UB.
No tak, bo to jest problem dla infiego, a jeszcze kilka dni temu widzialem go na XYZ serwerze, popierdzielał w bedwars. Powodzenia w prowadzeniu...
Podlizywaniem się tylko sobie pogarszasz :P
Na górze róże, na dole jajko. - i luj
Wersje wyższe niż 1.12 są złe i takowe będą. Porównując choćby wersję 1.12.2 i wersję 1.13.2 1.12.2, gra płynna, nie zacina - stałe 120 fps...
Kiedy dajesz download jakiejkolwiek muzyki, pracy czy nawet mapy, skryptu powinieneś dodać skan. Po co? Skąd mam wiedzieć, czy link który mi...
Łukasz, podania można pisać jeden raz miesiąc. Jeden miesiąc - jedno podanie. Napisałeś dwa podania. Jak dla mnie twoja kandydatura powinna...
Nie znam cię, nie chce poznawać. Podanie ładne, ale nie pisz na ukos. Na tak.
Serwer musi zarabiać. Dedyki nie są za darmo.
Aby była data musisz dwa razy kliknąć f2 i wrzucić drugi screen.
Moim zdaniem, lepiej usunąć Vanillę i dodać: - Party - BedWars (jak te "Sławne") - Kit Pvp
Słabe uzasadnienie dlaczego miałbyś dostać UnBan'a. Przeciw UB
next cuestion
Imię: Fabian Dokładny nick w grze: fabiaanek Czy grasz regularnie na craftapple?: Oczywiście :) Data urodzenia: Mam ponad 13 lat bo mam fb,...