Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Spoko mam to samo :D
1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana: 09.09.2022 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Ledwo się zalogowałem i od razu perma wyrwałem...
Cześć, Chciałbym złożyć petycje i jednocześnie prośbę o wpisanie mnie do historii ekipy serwera CraftApple jako osobę, która sumiennie wykonywała...
Faktycznie, zabawa była przednia :D Szkoda że tylko część kont pokazałeś, z tego co pamiętam było ich znacznie więcej ;p <3 @edit Tutaj lista...
1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana: nie wiem 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: pewnie coś napisałem na czacie złego 4.Dlaczego...
Siema, z tego co zauważyłem twoje jabłuszko już pleśnieje, szkoda bo fajne mam z nim wspomnienia, jak byś chciał oddać pałeczkę mnie za 1/10 ceny...
masz gta 5 ?
Siema elo
bo ja tak mówię XD <3
Nie! Wypad XD
Jebać @Kruku @YumiIsStillAlive <3
yyyyyy Nieeenieeeenieeeeeee @SnowSGirlFun
Przecież to Huśka zmodyfikowana XDDDDD Wystarczy podmienić nazwę w plikach aby wyświetlała inną nazwę XDDD XDDD Nieźle ich w ***a robisz XDDDD
Byłem przy tym i tak to prawda !!! To jest niedopuszczalne aby tak ludzie się w tak łatwy sposób reklamowali !!! Jest zbyt mało Pomocników !!!
Zajebisty ten wierszyk :D <3
SnowSGirlFun dawaj wskakuj do mojej :3 <3 ale uważaj .... mogę cię przeciągnąć na złą stronę mocy :(
Spoko aczkolwiek lepsze by było wprowadzenie bota "Pogodynki" gdzie wpisujesz na czacie komendę !Proszę o dzień potem jest głosowanie !Tak !Nie...
Kruku sklej dziób xD <3
Ja jestem jak najbardziej na tak, no ale tak jak wspomniałem, dużo administracja by miała przy tym zabawy a wątpię aby im się chciało. ;)