Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Hej, tu Crytal Chciałam się przywitać na nowo, bo u mnie zaszło dużo zmian i mam nadzieję, że serwer wstanie znowu na nogi! :D Chodzę do szkoły...
Ankieta
Witajcie. Chcę Wam dać małą lekcję z mojego niezbyt idealnego doświadczenia (kieruję to do młodszej społeczności). Pamiętam czasy, kiedy nie...
z racji tego, ze CA nie bedzie lub forum zdechnie z braku hajsu macie moj; -steam: ula.alu.9 -discord: iishypotatoii#7124 Auf Wiedersehn,...
[IMG] @V_A_P_E_R
Ogólnie to Life Is Strange mam od dawna (Life Is Strange, Life Is Strange Before The Storm, Life Is Strange - Capitan Spirit i najnowsze - Life Is...
kto chce loda? bigmilki 2 w cenie 1!!!!
Na końcu endgame ginie thanos i iron Man a kapitan Ameryka się zestarzał i oddał swoja tarcze Falconowi
1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MatiGra 3. Serwer: Ocv 4. Przybliżona data: 10.04.2019r. 5. Opis wykroczenia: Reklama...
1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Xde_Xde 3. Serwer: Ocv 4. Przybliżona data: 09.04.2019r. 5. Opis wykroczenia: Reklama...
Imię: Agata Dokładny nick w grze: Crytal Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze można znaleźć mnie...
Dzień dobry. Robię rysunki w super utajnionym przeze mnie programie Graficznym. Macie przykłady: [IMG] [ATTACH] I MÓJ AVATAR NA FORUM. PISAĆ W...
Dzień dobry, Z racji, że Pan @Craftapple.pl zrzekł się ww. serwera oraz stanowiska, pragnę przekazać Wam, iż to ja przejęłam ten serwer. Już dziś...
1.Nick z gry: Crytalina 2.Data otrzymania bana: 13.03.2019r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Netykieta/Recydywa/Mk od vapera XDDDDDDDD...
kto jest rocznikiem poniżej 2004 może pamiętać "PET PARTY" z naszej klasy. ZNIKNĘŁO :( ale uwaga uwaga POWRÓCIŁO!!!! I TO NA FACEBOOK'U. POLECAM...
In early September it came A war unknown to the world No army may enter that land That is protected by polish hand Unless you are forty to one...
dzisiaj bylam po blanta z zielskiem [trawa cytrynowa oczywiscie mam na mysli] do chlopca 12 letniego ktory go skrecil xd ale dal mi za darmo...
nie ma tu nic siallaa
zabawa z jakiego jestes wojewodztwa
1.Nick z gry: Crytal 2.Data otrzymania bana: 13.02.2019r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Netykieta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Nie...