Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie chce Cię obrażać, ale wygląda, jakbyś próbował na litość (informując wszystkich naokoło o swojej depresji) wymusić rangę. Chłopie, grasz...
Ogólnie Negative jest miłym i dosyć kulturalnym graczem. Gdy ktoś potrzebował pomocy ekipy podczas jej nieobecności, Salad spytał, jaki ta osoba...
"Nikt nie ma godności żeby mnie zkickować" O B O Ż E XDDD Człowieku, serio, uspokój się Najwidoczniej nic nie zrobiłeś, co kwalifikowało się do...
Jeśli uważasz, że jest źle zrobiony, to go przeanalizuj, wyłap fakty, które Ci się nie podobają i zgłoś je do administracji, przecież jesteś w...
Lubie Cię, ale przesadzasz. Za twoje "POLSKA" dałeś sobie sam kicka. W jakim celu? W celu udowodnienia sobie samemu, że surowo stosujesz regulamin...
Reklama już na starcie podania, dobrze się zapowiada. Coś chyba skłamałeś z wiekiem, bo wątpię, żeby prawie 21 latek miał tak ubogi zasób...
Te podanie jest tak ubogie w słownictwo, że brak mi słów. Pooglądaj trochę podań innych graczy, LEPSZYCH podań, dorośnij, przemyśl co chcesz...
Do twojego podania wkradło się kilka błędów stylistycznych, co powoduje, że w niektórych momentach twoje podanie jest bezsensowne i nieskładniowe....
Tak jak przedmówcy: podanie jest nieestetyczne, błędy ortograficzne, oraz jesteś strasznie pewny tego, że szybko awansujesz na moderatora. Nie...
Daj mi znać jak spotkasz mnie na serwerze, dorzucę trochę coś od siebie ;)
Wypadałoby :D
Nienawiść nie bierze się znikąd, mój drogi. Jeśli jesteś/byłeś/będziesz dupkiem, to dziwne, że nie dość, że ludzie cię nienawidzą, to jeszcze...
Ktoś tutaj jest chyba świeżakiem na survivalu..
A że tak powiem w jakim celu? Bo na globalnym czacie stosuje się kolorowe pismo żeby coś podkreślić ważniejszego i tak dalej, ale w prywatnej...
najgłupsza rzecz, ale popłakałam się tzn. prawie, mam łzy w oczach i łamie mi się głos Gabi - i do tańca, i do różańca tak życzliwej, kochanej...
Witam serdecznie, powraca naczelny niedoszły youtuber serwera - MCKAWKA. Dawno, dawno temu, dobra, nikt tego nie pamięta. Kiedyś poruszyłam...
#NieChcęOdpowiedzi Ciągle się zastanawiałam czy napisać coś, czy jednak zostawić to, co napisałam pod podaniem i się nie wtrącać więcej, ale kusi,...
Jako iż już kilka osób wypowiedziało się "odważnie" na Twój temat, ja również się wypowiem. Chciałam wcześniej, ale nie miałam odwagi tego robić...
Od oceny podania się powstrzymam, ale wezmę pod uwagę inny aspekt. Jak na 10 lat to Oliwia jest strasznie dojrzała i bym ją podejrzewała że...
Nie mówie o Creative tylko o Survivalu. Na osoby reklamujące są skargi. Zawsze osoba uczciwa się znajdzie. Nie mówie że reklamy są ciągle - ale...