Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie ma ograniczeń wiekowych, ale uważam, że 9-latek nie jest gotowy na tą rangę. A jeśli się Ciebie nie posłuchają? Fajnie, że jesteś zadowolony...
O przyciskach ,,Mam to w dupie" oraz ,,Wyślij rozmówcę na Creative" niestety wiem z własnych doświadczeń. :confused::D
Witaj. ;) Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network.
Podanie miło się czyta, widuję Ciebie w grze. Jedyna kwestia to pomaganie graczom, gdyż nie widziałam Cię w "akcji". Konto na forum założone...
Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi pod tym Podaniem, nie uwierzę, że masz tyle lat. ;) Nawet jeśli był to kuzyn, niedozwolone jest udostępnianie...
Witaj! Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network.
Jestem na TAK. Inevara to najbardziej kulturalna i pomocna osoba, jaką znam na serwerze. Ma sporą aktywność na forum, w grze również często go...
Witaj, LuckyMan! Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network. Pytania: 1. Skąd...
Wszystkiego najlepszego, nowez. ;)
Ocena podania: Następnym razem pisząc podanie unikaj powtórzeń, bo tutaj pojawiało się ich wiele. Reszty raczej nie będę się czepiać, jak na Twój...
1. Nick w grze: Jazminola 2. Nick oskarżonego: SonyCro_ 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 03.05.2017r. 5. Opis wykroczenia: Podanie nazwy...
1. Nick w grze: Jazminola 2. Nick oskarżonego: RapstakToGej 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 02.05.2017r. 5. Opis wykroczenia: Nick,...
Popieram SnowS. Pod względem podania kandydat postarał się, aktywność na forum też jest ok. Nie zapominajmy jednak, że Royal bardzo łatwo wchodzi...
A jeśli ich kłótnia nie będzie naruszać Regulaminu? + Widuję Ciebie na serwerze + Aktywność na forum - Nie pomagasz graczom - Byłeś karany...
^ Gallus, Ty też? ._. Witaj. ;) Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network. v Nie,...
@SnowSGirlFun; 1. 2. To zależy czy zaczęli już go robić.
A jeśli gracze nie łamaliby Regulaminu? Hmm.. Gdzieś to już chyba widziałam. + Byłaś pomocnikiem TeamSpeak, więc pewnie poradziłabyś sobie też...
A data? Zgadzam się z kolegą wyżej, powinieneś umieścić tu konkretną datę. + Kilkukrotnie otrzymywałeś ode mnie kicka. Jak na razie mamy...
Witaj. ;) Życzę Ci miłej gry na serwerze. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, w wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network....
Kickiem lub wyciszeniem karamy tylko wtedy, gdy gracze złamali Regulamin. Będąc Pomocnikiem najbardziej pomaga się Społeczności CraftApple,...