Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Są też osoby, które mają czym się dzielić, chciałyby się podzielić, ale chcą się dzielić czymś, czego nie da się opisać słowami :D Tak w ogóle...
Starczyło podać to, co tam jest potrzebne, skoro było pytanie o jedną miksturę, a ty tutaj nie dość, że dajesz obcą stronę (regulamine), to...
Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu.
"Pisiont" minut, ale nie wszyscy są na tyle wytrzymali, ludzie poodpadaliby prędzej, a teraz, w późniejszej fazie, ludziów chyba mniej, nie?
A nie myśleliście o systemie "każdy z każdym" i liczeniu zwycięstw?
WIEWIÓRYYYYYY!!! Nie chodzi czasem o "shoga"? :D Ładne to, ładne.
To nie jest czasem tak, że musisz poczekać na kod zwrotny, który musisz potem wpisać na stronie sklepu i wtedy dopiero masz doładowanie do skarbonki?
Trzynasty nie chciał pracować dla G-Mana.
Dziesiąty identyfikował się jako desant Apache'a HECU. Militarni jednak byli nietolerancyjni.
Jak dla mnie to można by wspomnieć też o tym wyjątkowym przypadku, kiedy podczas rekrutacji na pomocnika kandydata przyjęto od razu na stanowisko...
Witaj, miłej gry i pamiętaj- nigdy nie ufaj wiewiórkom.
Reeky teeky cheeki breeki, co doprowadziło wspomnianego kandydata do...
1. Modyfikowane dowody to nie dowody. 2. Właściwie to te dowody nie wskazują żadnych winowajców. 3. Za niszczenie działek nie ma żadnej kary,...
Jestem na nie, jeśli chodzi o surowcową na survival. Z jakiegoś powodu chyba została usunięta, czyż nie? Jestem na nie również w kwestii symetrii...
Ładnie, ładnie. Usuwanie poprzedniego podania po jednej kiepskiej negatywnej opinii, żeby zaraz napisać nowe z poprawkami. Nie polecam,...
Mózgi... Wiecie, że posty w hydeparku nie są naliczane do liczby widocznej obok waszego nicku przy postach? Tym samym nie liczą się wcale, poza...
1. Nick w grze: Inevara 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: QuerlloFan 3. Serwer: Survival, ale gram na czitach dających tryb creative. A tak...
Nie odnaleziono poległych w walce pod Stonką, gdzie obiektem sporu był/a...
A kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać.
Co? :D