Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
( 19:49 2017-06-19 ) ( Mój nick zgrzypol ) Witam Dziś gdy wszedłem na sky-wars zobaczyłem że mam statystyki jak ze 2 dni zamiast 180...
Po zrobieniu ankiety napisz na co zagłosowałeś/zagłosowałaś i napisz co masz dokładnie namyśli np. jaki świat np. niebo lub jaki mob np.. smok....
Witam czy widzicie czasem na chacie np. "Czy jest admin?". Myślę że powinna być dodana komenda /admin która wyświetla listę adminów którzy są...
Witam Wybierz w anakiecię swój ulubiony tryb. Pozdrawiam zgrzypol
Witam, mam na imię Mateusz gram na craftapple od 2016, a w minecrafta od 2015, bardzo lubię ten serwer. :)
Witam :d Chcesz założyć sklep, lub masz sklep i cię często atakują? To poradnik dla was, przedstawię wam porady żeby: Wam zawsze zapłacili oraz...
Witam :d Czy może nie wkurza was to że jak stworzyliście smoka w endzie, i inni gracze odrazu idą do endu, a wy nie macie całego expa jakie można...
Witam macie jakieś fajne sposoby żeby zabezpieczyć swój sklep przed wrogami? Jeśli tak to napiszcie swoje sposoby. np. Co zrobić żeby...
Chciałbym żeby na nową edycja survivala dodane byłoby dostawanie AC za zabicie gracza. Dostawałoby się np. 6 AC.
Moim zdaniem powino byc dodane to ze, jak kogos zalejemy lawom i on tam zginie to przyznawane jest tej osobie co go zalala piniondze i 1 punkt do...