Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witam serdecznie, powraca naczelny niedoszły youtuber serwera - MCKAWKA. Dawno, dawno temu, dobra, nikt tego nie pamięta. Kiedyś poruszyłam...
Imię: Monika Dokładny nick w grze: MCKAWKA, dawniej Werfen Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy...
1. Nick w grze: MCKAWKA 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: 06oaweonu 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 11.06.2016, 14:22 5. Opis...
Mam dzisiaj do zaprezentowania kilka propozycji dla survivalu :D 1) Jeśli jest na spawnie enchant, kowadła, stoły rzemieślnicze, darmowe...
Jak mówiłam, tak i zrobiłam. Odnalazłam chwilę czasu w swoim szkolnym życiu i zmontowałam film z serwera. Mam nadzieję, że nie jest aż tak...
Witam, tutaj legendarna MCKAWKA, Monia, Marry, jak tam wolicie, gdzieś to mam. Gdyby ktoś jeszcze nie był niedoinformowany, to od 2-3 tygodni...
1. Nick w grze: MCKAWKA 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: radzio90 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 13.08.2015r,...
1. Nick w grze: MCKAWKA 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ProtectionZ 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 20.07.2015 5. Dowody:...