Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy....
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie,...
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało...
[MEDIA]
Gratulację! Życzę Ci wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości.
Zdecydowałem się dać kolejną szansę komuś o wiele młodszemu niż średnia wieku w Ekipie CraftApple. Ale jestem przekonany, iż dasz sobie radę. Nie...
Witamy z powrotem! Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo.
Uprzejmie informuję, iż Administracja zdecydowała się na uchylenie §9.8.a W związku z czym serdecznie witamy ponownie w Ekipie CraftApple! PS...
Wyciekł fragment formularza rekrutacyjnego, który dziś wypełniał @Marcinek7 walcząc o angaż w jednej z zachodnich korporacji. [img]
To co próbowałeś poczynić z kolegą Shadow/Banan jest jednym z większych wykroczeń przeciwko Społeczności CraftApple. Tego typu wydarzenie, w...
Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a Wyniki zostaną podane w ciągu 24 godzin. PS. Wydawało mi się,...
Dzięki wstawiennictwu, tudzież poświadczeniu za Ciebie przez mojego...ulubionego Pomocnika dostaniesz jeszcze jedną szansę. Prośba zaakceptowana.
Napisałaś w tej prośbie o UB, że nie zmienisz swojego postępowania. A w sytuacjach, w których uznasz za zasadne będziesz łamać Regulamin...
Team Speak Ci laguje? o.O
Na chwilę obecną nie są planowane żadne zmiany na oCV. Wszystkie siły skupiamy na przygotowaniach do Nowej Edycji Survivalu. Dzięki za propozycję.
Gracz zbanowany Permanentnie na wszystkich kontach. Dzięki za zgłoszenie.