Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witaj, Nie widziałem Cię ani na Forum ani w grze. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu...
Nie, inni proszą o mój autograf. #sUawa Tak. Tak, jestem sobą w 100%. Zdobył/a kiedyś jakiś szczyt (mówię o górskich szczytach) Nosi okulary...
Kilka razy próbowałem pobrać, lecz pod sam koniec pobierania wyskakiwał mi błąd. Spróbuję jeszcze raz, ale dopiero wieczorem.
Spróbuję pobrać i sprawdzić co może być przyczyną Twojego problemu.
Kiedy się nudzę, czytam książki, wchodzę na serwer i szukam cheaterów, słucham muzyki lub drażnię pomocników ts :)
65
53
47
104
Witaj, Zacznę od zasadniczego pytania; Dlaczego nie napisałeś do Administracji, że masz problem z tymi użytkownikami? Przecież jesteśmy do...
Dodam, że będzie możliwość pobrania aktualnej mapy serwera Survival :) [Link]
Zbanowany na 21 dni. Dziękujemy za zgłoszenie.
Znam Cię już od dosyć dawna i wiem, że Twoje słowa nie są rzucone na wiatr. Wierzę, że się trochę zmieniłeś, że stałeś się bardziej dojrzały....
Norymberga
Użytkownik nie podszywał się pode mnie, jego nick jedynie przypomina mój.
Witaj, [Link] [Link] Kandydatura odrzucona permanentnie.
Z miłą chęcią wpadnę zobaczyć Twoje prace ^^ Moje już na pewno widziałeś, znajdują się na działce tuż przy Spawn ;)
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu na Forum, w grze widziałem Cię tylko kilka razy. Nie próbuj nas oszukać ;) Rocznik 99' osiąga w tym roku...
Witaj, Nie widziałem Cię ani razu Forum, w grze widziałem Cię jedynie kilka razy, ale nie pamiętam ani jednej sytuacji gdy wyszedłeś z własną...