Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Umiem Umiesz walić.. dum du dummm.. w piłkę?
Umiem (próbka: Bejbe bejbe bejbe oooo [234325 razy]..) Umiesz po obrażać Infiego?
Tak, w serwerze, jak i w rzeczywistości. Umiesz łowić leszcze?
Oczywiście, że nie. Widziałeś kiedyś zdechłego bociana?
to już na wszystko w tym opowiadaniu i chciał zamknąć o ten wątek, ale ..
Skąd wiesz, że świeży? Może być po terminie.. Lubisz dzieci z JP Armi?
yyyy... Discord! Być zbanowanym czy zostać zbanowanym
A gdzie ja? :E Ja starałem czitować na cv używając XRaya, a ty mi to robisz? :C Hańba po prostu :E Nq Idjano :c
To ty jesteś jeszcze w podst? Myślałem, że już gimba czy tam liceum/technikum/zawodówka :E Przynajmniej jeden mniej :E Nq
Idk Być właścicielem największego serwera Minkroft czy być pracownikiem największej korporacji na świecie?
Zależy w jakiej sytuacji. Mieć umiejętność cofania czasu czy umiejętność zatrzymania czasu?
Jakup, nie podlizuj się Świnio. @topic Witej. ("Świnia" to ksywka tego osobnika powyżej)
Według mnie to jest spowodowane przez plugin, który usuwa byty. I w opcjach jest zaznaczone, żeby usuwało ramki/obrazy.
Przecież w skardze gracza, który na cb złożył skargę widać, że to IP serwera, na którym masz Administratora.. Wiadomo, że to celowo.
Nie takiego słowa w zabawie "Prawda czy Fałsz".. Fałsz Jesteś jednorożcem z Teletubisiów, który nie lata po Czarnobylu?
Fałsz xDD Czy Wojna pod Grunwaldem była 15 lipca jakiegoś tam roku?
Jestem na nie :E Funkcja napędu elytry dostępna dla graczy byłaby bez sensu..
Prawda Jesteś kucykiem Pony?
Tylko nasz ukochany Mister Astar <3333 :C Nie wyrzucisz naszego "szczuro-kotowo-genetyczno-zmutowanego" Astara! :C A Łamacz Klawiatur jest słaby :c
Bardzo słabe rysunki. Żart xd Bardzo gud rysunki