Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
No to do zobaczenia Mój ty Ciemny Misiu :D Pisz czasami na fb Bo tęsknić będę :D Bajoo :')
Do zamknięcia. Rozmowy na /msg nie są karalne póki nie są Reklamami. Najlepiej użyj komendy /ignore nick SnowSGirlFun Kick za msg? ...
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kacpertokrecik 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: PiesPies 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 13.09.17 5....
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Adi1205_to_**** 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 13.09.17 5....
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Piotr90 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 12.09.17 5....
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: michal71 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 07.09.17 5....
Jestem za UB Dla Pana Thunder'a, Ale czy ten wątek nie powinnien być w Odwołaniach od Banów? :D
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: hehehehehxd 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 02.09.17...
Kiedy? :)
Mistrz Nad Mistrzami
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Nataszaaaa 3. Serwer: (np. survival/creative) Lobby 4. Przybliżona data: 08.08.17 5....
Nie mam Masz ładne koleżanki w klasie?
Nie... Czy kiedykolwiek piłeś/piłaś wodę z kranu?
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Lemoniasty 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 22.07.17 5....
Proszę o zapoznanie się z Wzorem Skargi który jest Obowiązkowy. Skargi bez wzoru nie będą brane pod uwagę. Pozdrawiam.
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: DuckFFS 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 22.07.17 5....
1. Nick w grze: GepardsPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: PolskiHax 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 17.07.17 5....
Najlepszego Luck! :D Życzę ci : Żebyś miał więcej pacjentek. Żebyś dużo pił <wody> Żebyś dalej był super Vice - Adminem! :)
Pisałem to wtedy gdy pisał to R_A_P_E_R :)