Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie minęła jeszcze doba od wystartowania nowej edycji survivala, więc póki sprawa jest świeża chciałbym podzielić się z wami refleksją na temat...
1. Nick w grze: wickedskinner 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Fliet, Koala238 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 28.04.2018 5. Opis...
Po niedawno zakończonej modernizacji na survivalu działa już przyzywanie smoka. Niestety, obecna jego forma jest stosunkowo nudna w porównaniu do...
Podczas ostatnio zakończonej modernizacji wprowadzono nowy system działek, co niestety wiązało się z tym, że wielu graczy nie zdążyło przejąć i...
Imię: Błażej Dokładny nick w grze: wickedskinner Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: do kilku godzin...
1. Nick w grze: wickedskinner 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dzik13 3. Serwer: SV 4. Przybliżona data: 16.09 5. Opis wykroczenia: reklama na pw...
1. Nick w grze: wickedskinner 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ChoKo_LovePeachy 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 09.09.2017 5. Opis...
1. Nick w grze: wickedskinner 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: button 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2016-05-28, 17:50 5. Opis...
Miałem tą propozycje złożyć wczoraj, składam dzisiaj, trochę jak widzę za późno. Nadmienię, że nie jestem pewien czy taka propozycja nie pojawiała...
W związku ze zmianami w 1.9, kolizjami graczy, a co za tym idzie możliwością przepychania się, chciałbym zaproponować podniesienie progu wejścia...
Mam parę propozycji, które mogłyby mieć na celu być może zmniejszenie ilości lagów, a przynajmniej zwiększenie płynności poruszania się po...
Występuje problem następujący: Po zalogowaniu i wejściu do gry, pojawiam się na spawnie, a nie w lokacji w której byłem podczas wyjścia z gry....
Założyłem klan [all], a po jakimś czasie zorientowałem się że nie mogę wypełniać komend klanowych. Po analizie problemu doszedłem że utraciłem...