Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witaj, chyba widziałam Cię kiedyś w grze, ale ostatnio nie zauważyłam nigdzie Twojego nick'u. Nie wiem, czy potrafiłbyś opanować to wszystko, co...
Witam. Dużo Graczy prosi o pomoc innych graczy i to na wszystkich serwerach. Proponuję dodać takie coś jak /warp pomoc. Tam, na kazdym z trybów,...
Ja również ostatnio byłam z przyjaciółką na łyżwach, ale na szczęście nie było upadku.
Na początkach filmu widoczne jest to, że Gracz zaczął mnie bić bokiem i to nie były lagi.
Witaj. Po 1. błędny prefix. Po 2. niepełny wzór. Po 3. nie ma dowodów. Po 4. nie jest to karalne. Skarga do ZAMKNIĘCIA
1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: wrrrrrr 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 04.02.2018r. 5. Opis wykroczenia: cheaty...
Sto lat! Dużo szczęścia, dobrej żony, smacznego popołudnia i grzecznych dzieci!! Nie no, spełnienia marzeń oraz dostania się do pracy, o jakiej...
Nie, creative jest creative, a survival - survivalem. Jest to co najmniej zbędne. Przeciw.
Witaj Ola.
harry potter 4ever :33
Zawsze na świecie ktoś na kogoś czeka.
Również mogę dodać parę itemów jako nagrody dla zwycięzców. Ps. Nie, nie będę brała udziału w turnieju.
Ogarnij się, bo zostaniesz ostrzeżona bądź zbanowana na Forum.
Witaj Oliwio, Zapewne chodzi Ci o XInfiniterX, HeadAdmina tego serwera. Ostatnio coś wspominałaś o tym, że Admin dał Ci fly'a, aczkolwiek nie...
Witej! Podanie ładne, estetyczne, co do wyglądu podania nie mogę się przyczepić. Spędzasz dużo czasu w grze, aczkolwiek niezbyt dużo na forum...
Wspomniał mi, że jego inne konto zwało się patrzy.
1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: SbPoW 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 28.01.2018r. 5. Opis wykroczenia:...
Rozumiem, ale na pewno masz rodzinę, która Cię wysłucha zawsze i wszędzie, ona Cię kocha. Jeśli to nie pomoże, zalecam wizytę u psychologa.
Multikonta nie są zakazane, jeśli nie używasz ich do złych celów. Ps. StaszakowskiPL, ochłoń, to tylko gra. Nie używaj tak dużo caps-lock'a.
Spokojnie, proszę wyjaśnijcie ową sprawę prywatnie, sprawa musi zostać wyjaśniona dzięki Console, tam będzie widoczne, kiedy i w jakich...