Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Układ scalony
Amarant
Ąpelomeckiński_naleśniak
... ładnych parę lat, więc...
Dzisiaj ktoś podesłał mi ip serwera opisanego w mym poprzednim poście, może to wy, może to nie wy, w każdym razie nicki BanDolff i __GaNgStAr__...
Nie odciągasz, jesteś niewinny, ok, ok. Jak w takim razie wyjaśnisz istnienie serwera, który z kolegą zrobiliście, gdzie na miejscu spawn jest...
Poszedł ban
Fałsz. Czy warto rzeźbić?
Za kija nie. Przesyłasz mejlowe łańcuchy?
Taaak, a potem dziesiątki cziterów biegają sobie bezkarnie po naszych jabłkowych wytwórczych kwadratach. Jestem na nie
Fałsz Czy dowód z sygnatury mati1x1 jest fauszywy?
Vip =/= SuperVip Cząstka "Super" chyba oznacza wyższość, lepsiejszość, wyższy status, nie? Więc czemu chcecie robić z Vipa drugiego SVipa?
"Are you making similar functions outside Craftapple" "Why are you want to be a helper?" "I would like to Craftapple was a symbol of Polish...
Moim zdaniem to zły pomysł. Raz zdarzyło się, że chciało mi się szukać innego serwera. Jeden "dobry" się znalazł, ale okazało się, że nie można...
Jestem na tak. Dobry ludź, podanie ładne, wygląda na to, że regulamin zna, na serwerze gra.
Fałsz, albowiem nie ma czegoś takiego, jak winogron Czy mam w LoLu silvera?
Masło! Wilki w LoLu nie są wilkami, prawda to czy fałsz?
Fałsz, biedaku Czy na dworze jest w tej chwili jasno?
Jestem na nie, powodów nie chce mi się wymieniać, poza dwoma. Zaprzeczasz treści podania komentarzem i to z kiepską ortografią
"Jakieś 700kratek stąd jest działka CharmingFlame" Dobry marketing, dobrzy sąsiedzi to podstawa