Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jako iż to ja (trochę specjalnie) mam 0 procenciaków, wypowiem się na ten temat ;p Mnie nie trzeba lubić, ja mam wykonywać swoje obowiązki,...
Podanie mało czytelne i bez udogodnień dla czytelników. Poza tym bardzo krótkie i banalne składniowo. Jestem na NIE. 2009 rok to całkowity...
Skarga bezpodstawna W sensie nikt już NIC nie pisze pod nią. Pozdrawiam, Lucklucky10
Chciałbym złożyć najszczersze życzenia w imieniu całej Ekipy i Administracji! Żeby następny rok był jeszcze lepszy, aby wszystkie Wasze życzenia...
RE: Podanie Podanie brzydkie, mało czytelne, nie udzielasz się, konto na forum założone w tym miesiącu. Jestem na NIE. Nie sądzę by to podanie...
⇨Nabijacie sobie posty, powinny polecieć ostrzeżenia za to. ⇨Po drugie minimapa bardzo nie ułatwia gry, nie pokazuje Ci surowców gdzie są itp....
@Albercik Ile razy trzeba powtarzać -> nie nabijamy postów. ∼Nic nie wniosłeś do sprawy. ∼Co do Aggie, najpewniej trafi na listę otoczonych...
1. Nick w grze: Lucklucky10 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: __lovemadzia__ 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 17.05 || 29/12/2015r. 5....
Dzięki ;) Ja też się dołączę do życzeń :D Życzę spokojnych, cieplutkich, miłych świąt moim koleżankom i kolegom, Wam drodzy gracze CraftApple...
Od razu ktoś powie, że nabijam sobie posty ;p Prosiłbym o nie pisanie w skargach jeśli nie ma takiej potrzeby a co do samej skargi prosiłbym...
http://sketchtoy.com/66358237 Bez komentarza :p Poprawiona wersja: http://sketchtoy.com/66358254
Przyszły :DD
Jak dla mnie to miły i interesujący konkursik, tak na zachętę dla nowych graczy i tych starszych na nowej edycji. Całkowicie popieram ten pomysł...
Podanie niestaranne -> brzydkie po prostu. Widać, że zbyt wiele czasu na napisanie tego nie poświęciłeś. Powodzenia 19.01.2016r. Pozdrawiam...
Ja spędzę Sylwestra ze znajomymi i podobnie jak Three, z tymi trochę dalszymi znajomymi bo Ci, których widzę codziennie mają mnie dość :)
Wzór podania na Pomocnika
Administracja nie ponosi winy i odpowiedzialności za utracone hasła.
Na nie - jesteś zbyt krótko na serwerze. Polecam Ci pobyć trochę z ludźmi na serwerze. (Podanie nie najbrzydsze tak poza tym) Powodzenia za miesiąc :)
Krótkie wyjaśnienie - bana masz tylko przez kilka dni jeszcze więc nie wiem po co tak się bulwersować. Wątek uważam za zamknięty, Dziękuje
Zgadzam się w pewnych kwestiach z moimi przedmówcami. To, że nie przeczytałeś regulaminu sprawiło Ci tylko problemy. Nadrobiłeś to i widać postępy...