Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało...
Takie rozwiązanie nie zostanie wprowadzone. Na przyszłość podaj jakiego serwera dotyczy propozycja. Najlepiej w temacie.
Myślę, że warto dać Ci szansę. Pokazałeś, że potrafisz się zachowywać na Serwerze. Wierzę, że nie zawiedziesz mojego zaufania. Baw się dobrze na...
Urzekła mnie Twoja historia. Myślę, że pewnego dnia nakręcą o tym film, albo przynajmniej skomponują o tym jakiś popularny utwór. A tymczasem...
Myślę, że warto dać Ci szansę. Wierzę, że nie zawiedziesz mojego zaufania. Baw się dobrze na CraftApple. Lecz pamiętaj, że jako osoba wcześniej...
Usunięty z Ekipy z powodu negatywnego nastawienia do Społeczności CraftApple.
Administracja nie zdecydowała się na uchylenie podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. Regulaminu sieci Craftapple Network dotyczącego składania podań...
Podanie zostało zamknięte na czas niejawnego głosowania. Wynik głosowania zostanie podany w ciągu 24 godzin od teraz.
Moje się coś zacięło. Ale wpisałem Soni i wyszło mi "ekskalubura". ;)
To taka ranga, której nie dostaniesz :P
Zaktualizowano wzór Podania. Rekrutacja ponownie otwarta.
Tak jak CreeperPL wspomniał. W chwili obecnej na Survival'u jest włączony limit mobów/stworzeń/bytów jakie mogą przebywać na danym chunk'u (16x16...
Jednym ze sposobów jest ogarniecie sobie samemu miejsca do "expienia" np. w pobliżu spawner'ów, czy to kupionych czy to znalezionych na mapie....
:cool: