Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Niestety nie ma takiej możliwości.
Byłem świadkiem całej sytuacji. Prośba o UB odrzucona. Możesz sobie odpuścić proszenie o UB w tej jak i następnej Edycji.
Kandydatura odrzucona.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc....
Daj sobie miesiąc na zastanowienie się czy naprawdę chcesz dołączyć do Ekipy i przyjąć na siebie obowiązki Pomocnika. Bo pamiętaj, że w raz z...
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj...
Nie wyobrażam sobie, aby do Ekipy mógł wrócić ktoś kto pluł z pełną zawziętością na Administrację. Kandydatura odrzucona.
Przez cały ten czas próbowałem zobaczyć jak pomagasz Graczom. Nie udało mi się to pomimo wieeeelu prób. A zatem niestety ale fakt, iż prawie nikt...
Oczywiście, jak zwykle, i tym razem czekamy na sygnały od Was dotyczące wszelkich nieprawidłowości w działaniu SkyWars. Zachęcamy Was również do...
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało...
Ehhh...może chociażby dlatego, że jak "odchodził" to delikatnie mówiąc nie zachował się przyzwoicie? Jeśli ktoś jeszcze nie kojarzy stanu...
Niestety fakt, iż chciałeś wprowadzić nas w błąd kopiując fragmenty innych Podań każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na...
Administracja zdecydowała się na uchyleniem podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. regulaminu sieci Craftapple Network. Zapraszamy wszystkich do...