Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witam, w tym watku, chciałbym wam udostepnic ts' a, na którym mam admina, ma on 512 slotów, moglibyśmy wam zrobić rangi mc i jakas strefe....
Ja mam maszynę 64 gb i moge zrobic za darmo tsa nawet na 512 sslotow, na domenę jaka chcemy - .pl lub .com
W sumie masz jednak racje, fajnie byłoby pogadać, natomiast ja tez moge udostępnić swojego ts'a, bo mam swojego. ;-)
En. Ale endercraft nam juz da tsa...
Uwazam, ze nie jest to potrzebne gdyż serwer ts jes w planach. Przeczytaj dokładnie wypowiedz infinitera [hr] A co do forum, nie widzisz, ze juz jest?
domena rozmawiamy przyprowadziłaby wielu new userow xd
Witajcie. W tym wątku chce, rozwinąć serwer przez propozycje zakupienia serwera głodowego ts3 serwer byłby do szybkiego porozumienia sie z...
Mam świetny pomysły. Mozesz zarejestrować domenę minecraft-forum.pl i ruszyć z moja ostatnia propozycja. A ja mógłbym tam w czyms pomagać.
Proponuje to, aby urozmaicić to forum. Czułem sie ostatnio w to wszystko i che jak najlepiej. A to najlepszy pomysł, aby rozkręcić ta serwerownie....
infi ale przeczytaj moj nowy wątek dokładnie. Tam dobrze widać, ze robie wszystko dla urozmaicenia forum. A te ikony są bardzo przydatne. Btw. Cży...
Chciałbym w tym wątku opisac moj najnowsszy pomysł. Mam na mysli nowa strefę na tym forum - tak jak w temacie - według mnie, bardzo by to...
Ja udzielam sie ogólnie na forum. Myślę, ze infi mógłby otworzyć rekrutację na moda forum, co mogłoby wyjść na dobre dla forum. Plus - mógłbym...
Co sadzicie o tym?
Ten post kieruje do administracji, ułatwić im karanie graczy. - Obraza administracji, oraz innego użytkownika craftapple = PermBan -...
Hej. W tym poście prosze was o wypowiedz co do zrobienia nowych emotek na foruma, a mianowicie takie jak :mc: czyli klocek dirta, lub :creeper: co...
Witajcie. Ostatnio bawiłem sie troche z java i napisałem plugin na wydobywanie expo ze stone´ a. Jest to przydatne, gdyz niektórym gracza nie...
Ogólnie trudno nie jestnpolaczyc czat serwera z dynama, wystarczy tylko połączyć kody ess.chat z kodami dynmapki
btw. Żałosne jest to,że daje sobie sam na nie w swojej własnej ankiecie.
Bobikowski jest według mnie bardzo dobrym vice adminem i daje rade w swojej funkcji. A tak btw. to nie masz żadnych dowodów, aby wyciągnięto na...