Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
#refresh
dlaczego sie go tak czepiaja? osobiscie nic nie mam do md_5 dlatego, iz nie widzialem go na hackach ani takze zadnego dobrego dowodu na to... a...
nie chodzi mi o słownik, ale książeczke którą się dostaje każdy z graczy na poczatku gry i w niej napisany regulamin serwera.
Jeżeli będzie wymagane mutowanie itd za orty to się podporządkuje do tego z nie chęcią, ponieważ każdy robi błędy, ale regulamin to regulamin a...
Nie mam zamiaru odpowiadać znowu każdemu z osobna, napisałem swoje i według mnie nie powinno być kicków/mutów za parę błędów, ok nie kiedy gdy...
Admin co Ty na to aby każdemu nowemu graczowi dodać do początkowego zestawu itów (/kit...) albo nawet po prostu bez tej komendy dać im książkę, w...
Ajć to sorki :D bo dawno nie grałem i myślałem że to tam dłużej jest heheh
Piszczalke - Według mnie to w złym temacie ten wątek, jeżeli jest tak jak piszesz w pierwszym poście to nagraj to jakoś, Screeny zrób czy coś....
^^^ To fakt ja nie miałem lagów, ale nic ważnego nie robiłem, a sporo ludzi nagle zaczęło pisać o lagach że są straszne itd. ale sądze że to tylko...
Co Wy na to aby wprowadzić taki dodatek że z zabitego gracza, przez innego gracza wypada Jego głowa? Wiadomo o co chodzi :P Sporo ludzi ma skiny,...
Mi znikło 30 kurek i co najważniejsze 5 golemów i 5 bałwanków ;-( i denerwuje mnie ta nowość ponieważ mało ZBYT mało się spawnują potworki i musze...
już są, ale strasznie mało ;-/
zrobiłem sobie farme potworków, ciemno itd. lecz sie nie spawnują, pytam ludzi i też większość pisze że nie widzieli ostatnio na survivalu...
za to nie ma banów, do usunięcia.
- Każdy nowo zalogowany gracz / forumowicz powinien dać diaxa na MCliście, może nie zmuszajmy do tego, ale zaraz po rejestracji mogło by...
Jest wielu na serwie co nigdy nie grają w pojedynkę... Ale szczerze nie lubię gildii w minecraft, obojętnie czy to survival czy nie po prostu...
Witam, ostatnio mam mało czasu na granie, rozdałem wiele diaxów w grze niech ludzie sie cieszą :P do rzeczy... Mam mało czasu ostatnio na grę i...
Mnie tylko boli to że jak jest +60 ludzi to mam lagi i nie ma nawet co grać ;-/
no w grze wyłapujesz moment robisz screena (przycisk F2 lub Prt Scr), wklejasz do paint'a, zapisujesz. później (ja korzystam) z tej strony:...