Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Zbanowany na 21 dni. Dzięki za zgłoszenie i ukrycie adresu serwera.
Gruszek raczej rok temu, w przeciwnym wypadku nie miałbym szans Cie widzieć na serwerze. Jako człowiek, który wierzy w realne działanie...
Zbanowany na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie i ukrycie adresu.
Oto i moja praca <zasypia> http://www.sketchtoy.com/66671490 Podobało się ? x) Zostaw Reputkę <mam_pomysl>
Dziwne u mnie działa, jakby to powiedział technik IT. :-) Sprawdzałem przed chwilą i mogę je stawiać na czymkolwiek na swojej działce. Zarówno...
Nie ma za co. Cieszę się, że mogłem pomóc. Miłej gry. #Sygnatura #Poradnik #Minecraft #Forum #MyBB
GirlsBand z tego co widzę to na swojej działce masz dodanych dwóch Graczy. Ich nicki zaczynają się na "mr". Będąc na działce wpisz /ps allowed i...
Heh, jeden z najbardziej oczywistych banów jakie kiedykolwiek wystawiłem. Biegłeś tunelami od rudy do rudy. I nie mam na myśli tylko tych dwóch...
Ustawienie sobie sygnatury możemy podzielić na trzy etapy. 1. Przygotowanie odpowiedniego zdjęcia/obrazku/pliku graficznego. Tutaj warto...
Mam wrażenie, iż nie wszyscy zrozumieli sens tego tematu. Moim zdaniem, i jestem o tym święcie przekonany, LikeThatBoss zwraca uwagę na to, iż...
Ja tylko w gwoli ścisłości zaznaczę, iż Marcinek wrócił w Marcu 2015, czyli prawie rok temu.
Przycięty zrzut ekranu. Ponownie :/
Życie :\ Zawszę będę Cie mile wspominał. Tak jak już kiedyś pisałem gdy sam byłem Pomocnikiem to byłeś dla mnie wzorem. Myślałem sobie, to jest...
Masz plusa za Agata Kulesza <kocham>
Adam896: Dzięki, byle nie to co masz w sygnaturze ;/ Panstachu3218: Pozostańmy przy Blokach Złota ;) Na prośbę jednego z Graczy został...
Kung_fu_Pajda Wygląda na to, iż: - Masz dziwnie niską rozdzielczość i współrzędne nie mieszczą się w jednej linijce. - Masz dziwne tekstury i...
Nadal aktualne ?? Rozwiązany.