Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Umieliscie czekać pół roku to mozecie jeszcze drugie pół. A zapewne wydarzy się to szybciej :) Gratki dla Kung_Fu_Pajdy StanislawBigacza...
Dlaczego nie może włączyć tego surv na 1.12 albo na 1.11.2 na cuboidach. Hajs by się sypał no co za typ. Jak nic nie robisz infi to daj chociaż...
:(
Wyszła dzieciarnia po****** troche i nic nie wniosła -_- żenujące jak zawsze...
Widzę że tu troche hejtu poleciało ale czy nie powinnismy troche cierpliwie poczekac, może pan Administrator coś robi albo ma inne ciekawe...
Jeżeli już to troche uregulował byś nie które kwestie, typu podpkt o bagach. Nie było to wprost powiedziane co jest bagiem. Przez co np stało się...
Bo gnije w domu i s** przepraszam wydala kał na posadzke w kuchni!!!
Jak serwer będzie napewno będzie info na forum w zakładce ogłoszenie, cpś w stylu: "Przerwa techniczna zakończona, NE jutro o 18". Bynajmniej tak...
Spadaj małpo. Oprócz Kruku na seewerze również gram ja XD. Więc zwracaj się troche bardziej konkretnie!
To kiedy w końcu nowa eda?
Nie rozumiem tego jak można po tym jak ciebie ktoś rzuca próbować się zabic. Kompletny idiotyzm wdłg mnie, Ja tam mam ****** i dziewczyny...
Zanim cos napiszecie to obczajcie temat. Ty natomiast przeczytaj sobie zapis: Co to jest RODO! :D
Jeżeli wyrobicie się do 17 maja można właśnie w ten dzień tzw. w sumie historyczny [Ponieważ właśnie 10 lat temu 17 maja 2009 roku powstał...
Emmm "Zapraszamy na zakończenie 10 edycji serwera Survival w niedzielę o 18:00" to słowa infiego a wiec jezeli koniec edycji 10 oznacz początek 11...
Ale w 1.14 chdzi glownie o wioski ktore trzeba by bylo jakos je zrobic co jest raczej nie możliwe...
W Niedziele 5 Maja można puścić hejnał mariacki z wież na spawnie i kaput, serwer znikl...
Trzeba bylo zostac...
Ja chetnie moglbym sie zlozyc na jego zakup
$_$
Przeciez na CV tez sa resety wiec nie widze powodu zeby plakac. Na kazdym serwerze tak jest a tutaj wszystkich bola nosy(XD)