Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Na obecną chwilę to ja polecam by go przyjąć, jest aktywniejszy niż obecna obsada Pomocników w jednym - poza tym zasiadał już w Administracji, wie...
BB
Pozdrawiam
Buduj mi dom :D
Dzięki, doceniam to excalibur
Marku Marku, zawiodłeś mnie że tak mało napisałeś, lecz to nie ilość tekstu zależy od przyjęcia - ważne by podanie było sensowne. Spoglądając na...
Niestety, ale nie Jazminola
Co ja tu mogę powiedzieć w sprawie tej skargi ze strony zwykłego gracza. Coś tam widać, że Cię "szantażował", lecz ja osobiście narzucił na jego...
Niestety, nie mieliśmy się okazji poznać więc nie mogę ocenić jak pracowałeś, lecz spoglądając na posty innych osób mogę ocenić, że pracowałeś...
Śmiać się czy płakać? Pierwsze: Rozbawia mnieTwój pomysł podwyższenia ceny PREMIUM do 200zł - chcesz więcej rodzicom z portfela/konta kraść?...
Ja osobiście nie popieram danego konkursu, bo jestem słaby w walkach PvP :P Sama inicjatywa robienia takowych konkursów bardzo mi się podoba, kto...
Nie jestem administratorem, lecz Ci serdecznie polecam, by miejsce dla wieśniaków zrobić pod ziemią, a dla golema wykonać jakąś klatkę -...
Mogło być prawdopodobieństwo, że ktoś je wybił? Może postawiłeś ich w jednym miejscu, a szukasz w drugim? Czy jest ktoś dodany na Twojej działce,...
Polecam grać późnymi wieczorami, gdy ilość graczy wynosi 30-40, wtedy jest pełen luksus.. Najlepiej wbić tak o 2 w nocy, wtedy wszystko płynnie...
Polecam skorzystać z tej opcji: [spoiler] Nie jestem zbytnio powiązany z Twoim problemem, aczkolwiek chcę być bardziej aktywny na forum to...
Yeah, it's me SnowSGirlFun
Nie Jazminola
..że nie myślisz, o czym myślisz.