Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nick w grze: HertoF Nick oskarżonego: SkiledPearToJa2 Serwer: Forum data: 2019-07-19 Opis wykroczenia: reklama serwera Dowody: Dowody u Vapera
Wnioskując po forum dobrze trafiłem na nasze małe japko :D.
Dzień dobry wracam jako syn marnotrawny na serwer CA. Ktoś mnie jeszcze pamięta tutaj :rolleyes::rolleyes:?
Rly zgorszenie młodszych graczy
Moja, przepraszam z piwnicy mi uciekła
Delikatnie przerobiony TxT na 1.9+: http://www13.zippyshare.com/v/w5kpDRTR/file.html
Moją propozycję dodanie pluginu, który zamiast usuwać moby z chunka łączył je w jednego moba. Ilość mobów w mobie pokazywało by się nad mobem....
TheJockerek słabo jest samemu nabijać posty pod swym podanie Patrząc na twą aktywność po samym forum jestem na NIE
wpisał komendę /kill
Dublee ale wiesz ze jeśli gracz znajduje się na działce to właściciel tej działki go nie może wywalić. Taki osobnik musi wyjść poza teren działki,...
Tak Masz internet???
Mam Masz papugę w klatce
No witam gracz CA
Nie potrafię tak Umiem robić ciasta <3 (Kruku co to za biały proszek na ręce na ostatnim zdj.)
Mała uwaga by skraftować fajerwerki, nie trzeba używać żadnego kolorku wystarczy proch i papier
HavmeG Gamer4Ever Gargamel32 Mam wrażenie że to są twoje mulciaki. Coś widzę słabe szanse na pomocnika. Pamiętaj administracja wybiera a nie...
Nie Infi?
Mam na sprzedaż leśna posiadłość + wewnątrz jest spawner pająków
Mam problem wejścia z moda na serwer. Gdy próbuje wbić zawsze wyskakuje mi komunikat "Rozłączono" Wie ktoś jak to naprawić.