Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Skoro wszystkie to gdzie jest /ps allowed
1. Nick w grze: Hejt_ju2 2. Nick oskarżonego: Martynka2005 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 16.05.2017r. 5. Opis wykroczenia: Podrabianie...
1. Nick w grze: Hejt_Ju2 2. Nick oskarżonego: icioplicio 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 14.05.2017r. Około 10:30 5. Opis wykroczenia:...
Podanie jest nawet, nawet lecz osoba zachowuje się poniżej norm. Taki tekst nie przystoi kandydatowi na pomocnika http://prnt.sc/f75m9s Na razie...
Brak znajomości komend/obowiązków pomocnika, interpunkcja, oraz ortografia nie rzuca na kolana, w tak młodym wieku wątpię byś dał radę...
Na czymś trzeba się uczyć :D
Inevara, jest jedną z nie licznych osób, które cenie za odwagę zwłaszcza. Może i te wypociny, które napisał nie były godne członka ekipy, lecz...
Ale Ty miałeś co dało złudzenie, że bije z większej odległości, jeszcze ten ekran oddalony.
Timber z tego co się orientuje, jest to bezużyteczne w końcu jest to survival, obalone jak dla mnie.
Nowy avatar nowy Lucek <I:
Wszystko, co piękne i wymarzone, niech w Twym życiu będzie spełnione. Niech życie słodko płynie, a wszystko, co złe, niech szybko minie. Wybacz...
Zakryj szybko nazwę serwera
Budowanie: N/Z PvP: 7/10 Charakter: 8/10 Ogółem: 8/10 lucklucky10
Witaj, A co w tym złego, kupił wcześniej to ma. Rotmiszcz nie stracił PREMIUM, lecz je przeniósł na inny nick.
Budowanie: 9/10 PvP: 7/10 Charakter: 8/10 Ogółem: 8/10
Ożył :o
Budowanie: 7/10 PvP: Jak ma excaliur to 10/10 :D Charakter: 7/10 Ogółem: 8/10
Polecam
Dołączam się do tego co napisał ladavi, spróbuj skorzystać z tego linku poniżej :)...
Weź screena w jakiś prosty edytor do zdjęć, wystarczy zwykły paint, zakryj 3/4 IP Dla chcącego nic trudnego, nie nabijaj postów :)