Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
jakiej bestii? po prostu szukam ludzi ktorych pamietam z lat 2017-2018. ciebie tez kojarze.
zyjesz jeszcze?
jestem w tle :D XD. Reklama to zło, banować, admin Xd
Nie polecam, Samolubna, z tajemniczym charakterem. NIE
A gdzie ja? "D Pa. JA TEŻ CHCE ODEJŚĆ TYLKO NIE MAM ODWAGI, JASNA CHOLERA SERWER UPADA EWAKUOWAĆ SIE NA *******
SIO Z HITLEREM. MAM NA NIEGO ALERGIE
G Gepadrs, masz steam?
Wiedziałem, Craftapple upada i to strasznie, ja też mam w planach odejść
Gepards.... Kogo najbardziej lubisz na CA? :mad: Bo mi się wydaje, że najbardziej nie lubisz MNIE. A kiedyś chciałem z tobą zrobić opaskę...
Z racji tego, że dzisiaj (28.01.2018) Pill3 napisał na mnie skargę, że zniszczyłem im /warp req. Dogadałem się z nimi i prawda jest taka, że nie...
Chodze do dwóch psychologów
ernigamespl i Pill3 Sami mówiliście, że chcecie jakąś Japonie zbudować!
MÓGŁBYM NIE UŻYWAĆ, I SIĘ TYM NIE PRZEJMOWAĆ ALE W REALU MNIE NIKT NIE LUBI I JAK KTOŚ MNIE WYKORZYSTUJE TO SIE BARDZIEJ WKURZAM. CZUJE SIĘ, JAK...
WOW!! NIE WIEDZIAŁEM O TYM, ŻE MAM TYLKO 3 MULTIKONTA! MAM PONAD 10 IDIOTO
O MÓJ BOŻE, KIEDY JA BYŁEM Z TWOIM PILLEM3 NA JEGO DIZAŁCE PO ,,ZNISZCZENIU" WASZEGO STAREGO WARPA, ON NIE MARUDZIŁ, NIE ZDENOWAŁ MNIE! DOPIERO...
CO?!?!?! WY CHAMY JEB*NI NIE ZNISZCZYŁEM WAM TAMTEGO WARPA!
Na począktu wpisałem //set 1:5,1:6,1 i później zacząłem protestować i wpisałem //undo ._.
ernigamespl to ty. Nie udawaj .-.
Całego?? CZY TO, ŻE POSTAWIŁEM PODŁOGE NA CAŁEJ DZIAŁCE I NAPISAŁEM //UNDO TO ZNISZCZENIE DZIAŁKI?
OMG i zrobiliście takie screeny, żeby myśleli, że ja zniszczyłem dirta? ._. Widać, że twój kolega ma łopatę w ręku .-. Tylko wpisałem //undo! Nic...