Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
TAKA SYTUACJA KIEDY ADMIN PROSI CIĘ O LISTĘ NIEOCENZUROWANYCH SŁÓW [IMG]
Cześć, mam do sprzedania chunki przy spawnie. Znajdują się one w pobliżu mojej działki, chyba z tyłu spawnu :-D Bezpośrednio przy linii znajdują...
1. Nick w grze: Marcinek7 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: CZERWEK 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 11-07-2018...
[IMG] Tak jak na zdjęciu (ten mrok to wyszedł jakoś przez przypadek:D) Wstawiajcie tutaj jakieś fajne, dobre zdjęcia z MC. Ja zaczynam (możecie...
Cześć ;) Co sądzicie o tym, by na Survivalu dzielić się swoimi podpisami? -> [IMG] Fajna pamiątka od innego gracza i fajna opcja...
1. Nick w grze: Marcinek7 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Karolekkk5 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 27-09-2017...
1. Nick w grze: Marcinek7 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Karolekkk5 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 20-09-2017...
Cześć! Chciałbym Was poinformować, że rezygnuję z rangi ViceAdministratora. W ostatnich tygodniach wydarzyło się dużo rzeczy, które utwierdziły...
[img] Pamiętaj, żeby napisać swój nick pod tym wątkiem, jeśli bierzesz udział! Każda praca będzie nagrodzona, a wśród nich wybierzemy 3 najlepsze!
W dniu dzisiejszym ruszyła licytacja działek znajdujących się przy samym Spawn'ie. Przedmiot licytacji: Dwie połączone ze sobą działki...
[img] [img] Nowoczesne Miasto! [img] Postanowiłem, że na tej edycji zajmę się nowoczesnym miastem - Shinsoo. Przedstawiam Wam jego...
1. Nick w grze: Marcinek7 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ZET_X 3. Serwer: (np. survival/creative) Skyblock 4. Przybliżona data: 09-09-2016...
Rozpoczynamy prace nad powiększeniem rang specjalnych oraz rangi VIP na Teamspeaku. Ze względu na to, iż nie mogliśmy znaleźć dokładnie tych...
W godzinach nocnych bot muzyczny zostanie wyłączony, ponieważ zauważyłem, że często traci połączenie z radiem internetowym i wyrzuca go z...
Dziś udało nam się dokonać niemożliwego... Dodaliśmy większe ikonki, na razie są one testowane. Pytanie do Was, chcielibyście, żeby wszystkie...
Od tej pory datę należy zmieniać w Temacie/Topic'u kanału, a nie w opisie. Stwierdziliśmy, że dla użytkowników nieznających BBCODE zmiana opisu...
Witajcie, Na koniec czerwca/początek lipca została zaplanowana nowa edycja Teamspeak3 CraftApple. Jeśli wszystko się uda, to powinniśmy...
Dziś o godzinie 22:35 odbyła się przerwa techniczna. Była ona spowodowana błędami w konfiguracji bota. Przerwa Techniczna zakończyła się i już...
Z powodów technicznych musieliśmy przywrócić stan Teamspeaka z przedwczoraj. Wszystkie założone kanały w dniu dzisiejszym zostały usunięte....
Od dłuższego czasu próbuję zainstalować sobie shadery razem z optifine, ale nie udaje mi się tego zrobić. Wyskakują jakieś crashe. Dodam, że...