Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Miałem i się go wstydzę tbh Masz wykształcenie wyższe?
Głowa rządu nidervlańskiego na emigracji
Prezydent Dystrybucjonistycznej Republiki Nidervlanii, prezes Dystrybucjonistycznej Partii Nidervlanii, Gubernator Gebiedy Niderlandzkiej
W związku z nagłymi okolicznościami, jestem zobowiązany do zwołania graczy będących w księdze poborowej wojsk Dystrybucjonistycznej Republiki...
Taka ciekawostka- dosłownie chwilę wcześniej miejsce miała podobna sytuacja. Ashimoso (zwany Jakapem) napisał dokładnie to samo słowo i dostał...
Już zmieniam. Wrzucałem to na szybko. Edit: zmienione- IP zamazane. Przepraszam najmocniej, mój błąd.
1. Nick w grze: CharonGaming 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Diablicaaa 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 1.03.2018r , godzina 13:53...
Zdanie o tobie mam, jakie mam. Parę razy oglądałem sytuację, w której twoje ambicje przeradzały się wręcz w nadgorliwość. O co mi chodzi? A o to,...
Skoro jesteś na serwerze od 2015 roku, to czemu nie słyszałem o twoim istnieniu ani w 2015(a grałem chwilowo w 2015 i mam dosyć dobrą pamięć), ani...
Zgadzam się w 100%. W miarę możliwości można by było do tego dodać powiększenie świata OCV, ponieważ zaczyna się robić "ciasno". P.S: Podkreślam-...
@Crytal takie sprostowanie- Niemiecka Republika Demokratyczna już nie istnieje. Po 1989 r. dołączyła do Republiki Federalnej Niemiec. Dzisiejsza...
Pragnąłbym przypomnieć, że nowelizacja ustawy o IPN została już podpisana przez Prezydenta III RP Andrzeja Dudę (tylko, że została skierowana do...
Z Bożej Łaski król Aragonii, Kastylii, Toledo, Andaluzji, Portugalii i Francji, książę Flandrii, Burgundii, Brabancji, Leonii i Niderlandów.
Po co ta skarga? Przecież RoyalSteve i tak chce odejść, a jak już "zniknie", to i tak dostanie degrada, więc jaki jest powód tej skargi? Bo w...
Cóż, na wszelki wypadek, lepiej od razu eliminować takie nadinterpretacje (nawet, jeśli ktoś sobie żartuje, to ktoś inny może rzeczywiście to tak...
Explod, nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o to, że przestrogą dla innych ma być to, że to wcale nie jest takie fajne i proste jak im się wydaje. W...
Jeśli mam Cię jakkolwiek szczerze podsumować, to nie byłeś zły (choć wedle mojej subiektywnej opinii wydawałeś się trochę niedostępny i czasami...
1. Nick w grze: CharonGaming 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KremowkaXD 3. Serwer: creative 4. Przybliżona data: 03.02.2018 5. Opis wykroczenia:...
@Ashimoso był świadkiem zalewania przez @ItzExplodd terenu przy działce @YourNightmareee . I wszystko byłoby ok, bo to teren neutralny, gdyby nie...
Jestem na tak, jeżeli na swojej działce będziesz mógł coś zespawnować. Jestem za całkowitym zablokowaniem lawy, by uniknąć sytuacji, która zapewne...