Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: patryk12234 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Hej dużo graczy mi pisało że crytal powinna iść na pomocnika. Ona powinna mieć pomocnika Xdddd Xd Post dla beki proszę brać z dystansem Xd
Hej. Chcę was powiadomić że po rozpoczęciu się nowej edycji survival mogę mieć małą przerwę od mc. Muszę poprostu odpocząć. Pozatym nie mam...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: motorowca 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Cześć. Trochę brakuję mi przyjaciół i Arenki... Życie bez CraftApple to nie życie. Postanowiłam że zaczne wbijać na serwa więc powracam. Dobra...
Dzieńdobry. W tym poscie chciałabym podzielić się z wami moją decyzją. Postanowiłam odejść z CraftApple. Dlaczego? Powód jest prosty. Ten serwer...
1. Nick w grze: XxkasianinjaxX 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: WhereIsMyDady 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Dzieńdobry a może i dobrywieczór :) Wiem że troche po czasie piszę te życzenia no ale przymknijmy na to oko xD Doczekaliśmy się już tego roku i...