Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Propozycja dotyczy wzoru podania które składa się, by zostać pomocnikiem, a mianowicie dotyczy ona zmiany 1 punktu. Ile czasu dziennie...
Czy wy na prawdę musicie wszyscy nabijać posty? Nie wystarczy, że jeden napisał, iż to podanie zostanie odrzucone, bo nie jest napisane według...
Nick: ThunderBuddys, Nick skina: ThunderBuddys, Tryb, na którym najczęściej gram: Survival,
Ta treść to jakaś masakra, ale nie będę się czepiał zbytnio tego, ponieważ nie każdy ma dar łatwego pisania. Jestem za UB.
Zależy w co. Marszczyłeś Fredzia kiedyś publicznie?
Ja tak na marginesie zapytam: Za co otrzymałeś, aż dwa razy bana?
❀ Kłamstwo z wiekiem; ❀ Aktywność na forum zerowa; ❀ Brak zaangażowania w życie serwera; ❀ Brak pomocy graczom; ❀ Nie odczekany miesiąc od...
Data wyjścia wersji 1.7.2: 25 października 2013r. Trochę szybko się starzejesz. ❀ Kłamstwo z wiekiem; ❀ Aktywność na forum zerowa; ❀ Brak...
❀ Kłamstwo z wiekiem; ❀ Aktywność na forum zerowa; ❀ Brak zaangażowania w życie serwera; ❀ Brak pomocy graczom; Następnym razem zastanów się...
Ja was na prawdę nie rozumiem! Czy tak trudno jest wpisać komendę /ignore? Nakręcacie się, że oni was wyzywają, albo wyzywają innych, ale nic...
Chcesz mi powiedzieć, że wpisałaś 15 lat, a komputer zmienił Ci na 17? No proszę Cię.., nie kłam.
Zważywszy na to, iż grałaś tu już wcześniej, nie będę jakoś specjalne krytykował twojej osoby. Co do twojej kandydatury, myślę, iż jesteś na...
Ja tak na marginesie zapytam: Jaki miałaś wcześniej nick gdy zaczynałaś rozgrywkę na serwerze Craftapple.pl, lub jakie miałaś nicki?
Craftapple.pl cały czas się rozwija. Administracja szuka coraz lepszych rozwiązań, by graczom urozmaicić rozgrywkę. Dla mnie - bezsens.
RoyalSteve, jeżeli nie jesteś zainteresowany to nie komentuj oszuście. Co do wątku, bardzo chętnie z tobą zagram, lecz na Nowej Edycji, bo...
Przynajmniej wyszło na jaw, iż nie czytałeś regulaminu Panie Wszystkowiedzący. Osobiście bym ten wątek zamknął, bo to chyba jakiś żart.
Jeżeli chcą latać, niech zakupią rangę PREMIUM. Oni wraz z Administracją na tym zyskają.
Trochę się zaplątałeś w tym co napisałeś i robiłeś w ciągu ostatnich tygodni. DATA OTRZYMANIA BANA DLA GRACZA O NICKU "DejVoo". Ban nadany...
Fałsz; Fałsz; Fałsz; Ma urodziny w styczniu; Jest z rocznika 2000; Boi się pająków i węży;
Pewnie wmawiasz sobie, że ty byłbyś świetnym pomocnikiem? Zacznij chłopie pomagać, bo podyskutował bym sobie jeszcze co do twojego prawdziwego...