Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Hej w tym wątku chce się z wami pożegnać bo kończę moją długą grę na tym serwerze :)) Długo tu grałam, ale wykońcu mi się znudził, lagi i te...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: hubert1707 3. Serwer: Sv 4. Przybliżona data: 11 lis 5. Dowody:...
http://screenshot.sh/ov2SayUXePRY0 Ten problem mam od rana ;_; Z tego co widze to serwer działa i gracze spokojnie grają a ja wejść nie moge.....
Witam! :D Mam do sprzedania dużą ville z magazynem, magazyn jest bardzo pojemny, posiada dużo skrzyń oraz potkarki :) Również są villagery.. Villa...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: sgsggs 3. Serwer: Sv 4. Przybliżona data: 17paz 5. Dowody:...
1. Nick w grze: lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Wiesiekodreklam 3. Serwer: Sv 4. Przybliżona data: 9 paź 5. Dowód:...
1. Nick w grze: Eliot2001 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Lady 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2015-09-19 :) 5. Dowody: >>LINK<<...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: LukaszBETA, kuku99 3. Serwer: Lobby 4. Przybliżona data: 13 wrz 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dawidek1987 3. Serwer: Vanilla 4. Przybliżona data: 6 wrzesnia 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:ZwierzaczekPL 3. Serwer: Lobby 4. Przybliżona data: 31 sierpnia 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Tock2002 miesiekra 3. Serwer: Sv 4. Przybliżona data: 30 sierpnia (*) 5. Dowody: ----->...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: 1BlackDeath 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 28 sierpnia 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: mb111 3. Serwer: (np. survival/creative) Sv 4. Przybliżona data: 25 sierpnia 5. Dowody:...
- Nazwa kanału: Gonski Lejtii v; - Hasło kanału: Gonska
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: PanSecret 3. Serwer: (np. survival/creative) Sv 4. Przybliżona data: 19 sierpnia 5....
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Tomek633 3. Serwer: (np. survival/creative) Sv 4. Przybliżona data: 18 sierpnia 5....
1. Nick w grze: Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ros 3. Serwer: (np. survival/creative) Sv 4. Przybliżona data: 11 sierpnia 5. Dowody:...
1. Nick w grze: LadyGirl 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Malgosia10 3. Serwer: (np. survival/creative) Vanilla 4. Przybliżona data: 6...
1. Nick w grze: Vanity 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Monday 3. Serwer: (np. survival/creative) Survi 4. Przybliżona data: 2 sierpnia 5....
1. Nick w grze:Lady 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:MrZombie 3. Serwer: (np. survival/creative) sv 4. Przybliżona data: 30 lipca 5. Dowody:...