Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: ExplodToKoksV2 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Vezmox_, Julecka24 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: Połowa Czerwca/ Do...
Dzień 15.06.2017 winien zostać dobrze zapamiętany przez administrację. Długie lata istnienia błądzącego po omacku i niesprawiedliwego rządu...
Jak zapewne wiecie, serwer CraftApple udostępnia usługi płatne takie jak m.in. ranga VIPa [PREMIUM]. Robi to nielegalnie, ponieważ na stronie nie...
Witam, a tu postanowiłem trochę się ulitować nad sobą. Chciałbym pozostawić ten post, który da [przynajmniej mam taką nadzieje] trochę do...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Nemoxxs 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2017 - 05 - 10/16 5. Opis...
Imię: Karol Dokładny Nick W Grze: exploding_tnt111 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W Tygodniu...
Witam, Witam. W Tym Poście chciałbym się zapytać, czy ktoś ma do polecania jakiś naprawdę dobry gamer'ski komputer, bo ten mój złom już ledwo...
Witam. Ostatnio napotkałem rzekomego "Bug'a", który polega na braku możliwości wyłączenia Opcji Podkreślania tekstu. Działa to tak: Pisze dowolny...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: prequer011 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2017 - 05 - 02 5. Opis...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: xSzescianPL 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 2017 - 04 -...
Witam Bardzo Serdecznie. W Tej Poście chciałbym przedstawić propozycję dotyczącą trybu Kreatywnego . . Niektórzy...
Imię: Karol Dokładny nick w grze: exploding_tnt111 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:...
Witam, w kolejnym poście poświęconym moim pytaniom. Chciałbym się dowiedzieć, czy Texturepack Clear PvP [Już w samej nazwie widać ze jest na...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kapi_1234 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 2017 - 04 -...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: buniek2016 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 2017 - 03...
Witam, i dziś chciałbym zaproponować pewną opcje. Otóż wiele graczy się pyta: "Czy da się przejąć działkę?" No i jestem jednym ze zwolenników...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Dokładnych nick'ów nie pamiętam, lecz znajdują się one na ss'ach. 3. Serwer:...
Witam, ale także przepraszam że moja aktywność w tym dziale aż tak spadła. Dziś chciałbym przedstawić pewną propozycje dotyczącą wszystkich...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: 123sebek321 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 27.01.2017r...
Witam, i chciałbym zaproponować jedną zmianę w kolejnej edycji trybu Creative. Wiele graczy już o tym rozmawia, lecz zdarza się że jedni skarżą...