Znam jego adres, jak parę osób będzie chętnych i oddadzą mi za paliwo, możemy pojechać i zapytać się osobiście kiedy ruszy dupsko i serwer uruchomi xD
POLACY. ZBIERZMY GRUPĘ 300 POLAKÓW PRZED DOMEM INFINITERA, W ŚRODKU TŁUMU CAŁA BYŁA ADMINISTRACJA Z NARZĘDZIAMI ŻEBY PRZENIEŚĆ MASZYNY CRAFTAPPLE I KOMPUTER INFINITERA DO WAGONIKA KTÓRE BĘDZIE STAŁO POD GARAŻEM PIOTRKA. NIECH NA ZEWNĄTRZ CZEKA BARDZO DUŻO WAGONIKÓW ODPALONYCH Z KIEROWCAMI. POKOJOWO WCHODZIMY DO DOMU IDZIEMY I NIE ZATRZYMUJEMY SIĘ. OTACZAMY KOMPUTER PIOTRKA. ADMINI ODPINAJĄ KABLE OD KOMPUTERA I PRZYGOTOWUJĄ DO WYNIESIENIA. I WYCHODZIMY. ONI W ŚRODKU OSLANIANI. IDZIEMY WSZYSCY PRZED I ZA ZEBY NIKT NAS NIE ZATRZYMAŁ I CIĄGLE BLOKUJEMY DOSTĘP INFINITERA DO KOMPUTERA I DO MASZYN CRAFTAPPLE. SŁUCHAJCIE INFINITER GO ZABIJE JAK BĘDZIEMY CZEKAĆ..
W środku znaku zapytania jest cyfra 11 więc może to oznaczać datę.W ankiecie powyżej są 3 słowa 1 po przetłumaczeniu oznacza Lis polarny, 2 Fakt będący zapowiedzią czegoś,3 nie wiem.
jestem za tym ,żeby na razie czekać ,jeżeli 11 się nic nie zmieni ,robimy diss na Infiego pod tytułem kiedy serwer.
Umieliscie czekać pół roku to mozecie jeszcze drugie pół. A zapewne wydarzy się to szybciej Gratki dla Kung_Fu_Pajdy StanislawBigacza LaneExploda SnowSGirlFun za wzorową znajomość wyrazów w języku polskim.