Szczerze? Jak dla mnie 6 msc czekac na serwer taki jak ca to malo... Moze ca nie bylo IDEALNE ale było w punkt, w punkt który decydował o dobrym survivalu, gralem na tylu serwerach, na ktorych konczylem gre, ale do ca zawsze wracalem dlaczegO? bo o to wlasnie chodzi w survivalu, dzialki przetrwanie, walki itd. Jeżeli Infiniter czyta ten komentarz to prosiłbym abyś dalej prowdzil CA, nie patrzac na to co ludzie pisza na shotuboxie. Bo wiem ze zrobiles z... serwer survival. Przynajmiej w mojej opinii. Nie widze w mojej wiadomosci zdanie typu: Wiele osob sadzi ze to zajebisty serwer.... Natomiast widze zdanie: Przynajmiej w mojej opinii. Dlatego prosze uszanuj moja opinie. (tak to moja opinia i tak, tak sadze i c... wam do tego)
Kiedys three lub infi pisał(li) ze skyblock był totalną klapa - i ze nie zamierzaja robic kolejną edcyje sb, Mysle ze infi (bo three juz odszedl #smuteg) bedzie skupiał sie na cv/sv bo te tryby najpopularniejsze.
Panie większość osób się cieszy a Ty smutek piszesz. Myślisz że kto tak serwa zrypał? Tu po swojemu tam po swojemu i widzisz co wyszło
Weteran xD grałem może na 4 edycjach Po drugie zawsze jest dobra okazja by uświadomić ludzi czym było three
Wiedzę że tutaj wyszła jakaś "awantura" Nie sądzę aby kłócenie się o to kim był były administrator dało jakikolwiek skutek, nie skupiajmy się na tym co było ale na tym co się stanie z CA, Osobiście sądzę , że na spadek popularności/grywalności serwera składało się kilka czynników ...
Świetna zapchaj-dziura, ale ja bym wolał informacje kiedy planujesz planować myśleć kiedy będziesz planował zacząć może coś robić, nie pozdrawiam
Napisałbym własną teorię na temat tej ankiety i tego obrazka z znakiem zapytania, ale mi się nie chce, bo za dużo pisania by było.
Nie składajmy kwiatów na pustym grobie, nawet jeśli wiemy że jest szansa że zaraz już coś w nim będzie. Craftapple był i prawdopodobnie będzie najlepiej zoptymalizowanym do gry serwerem, przyjaznym dla budowniczych i mechaników czerwonego kamienia. Pamiętajmy także o doskonałej społeczności