Shoga to Patryk12 miał nie składac wiecej podań, ja złożyłem jedno, ale je usunołem, narazie sobie dam spokój
@Needenson jesteś obłudny piszesz że banda grubasa robi postępy a sam w niej byłeś. Najpierw milutko żeby dostać Helpera a potem obrażanie kogoś. Żałosne na maksa. Zastanów się nad sobą bo nie jesteś w tym momencie fajny. Pozdrawiam DejVoo
DejVoo, tak byłem w niej, ale jeszcze zabardzo nie znałem Alberta.. i ja jestem zawsze miły dla tych osób, które na to zasługują i umieją się odwdzięczyć tym samym a Albert na samym początku umiał lecz było to chwiliwe. Twój charakter również był inny u grubasa niż tutaj. A wiesz co jest żałosne? To, że poszłeś do Alberta, zostawiając ten serwer tylko dlatego, że zaoferował Ci wyższą rangę, to jest dopiero żałosne. W tym momencie kończe z Tobą dyskutować bo ta rozmowa robi się żałosna. Jeżeli już musisz coś napiać to najpierw pomyśl .
Wątek bez sensu same kłótnie Needenson się nie zmieni i są tutaj tylko kłótnie ... Moim skromnym zdaniem do zamknięcia
MsKornel to Tylko Twoje zdanie. A jedyną osobą, która się nie zmieni będziesz Ty Zawsze będziesz denerwującym, irytującym dzieckiem ( Zeby nie mówić bachor). Taka mała rada odemnie nie komentuj wątkow oraz postów, których nie musisz a Kornel mój stosunek do Ciebie nigdy się nie zmieni . // Do zamknięcia.
Needenson Wiem że jestem bardzo często upierdliwy i to moja negatywna cecha nad którą pracuję żeby ją usunąć właśnie w odróżnieniu od ciebie ja pracuję nad ulepszaniem siebie i swojego charakteru to było tylko i wyłącznie moje zdanie charakter człowieka zmienia się podobno co 7 lat więc może wtedy zmienisz się na lepsze życzę ci wszystkiego najlepszego i zmierzania w kierunku udoskonalenia siebie
MsKornel, skąd wiesz, że nie pracuje? Nie znasz Mnie za dobrze. MsKornel życze Ci szczęścia i wytrwałości.