MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

adeluna7

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by adeluna7, 24 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Imię: Adela/Ada

Dokładny nick w grze: adeluna7

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 1-3h, najchętniej gram na serwerze Creative

Data urodzenia: 03.04.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Zaczęłam grać w minecraft pod koniec roku 2013, a wersji nie jestem pewna

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 1 roku, pół roku temu bardziej się CraftApple interesuję

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, ale miałam swoje 2 serwery na których grali znajomi

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie nie trzeba nic zmieniać. Jest to fajny serwer, i według mnie nie potrzeba żadnych poprawek

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Powinien informować osoby z wyższą rangą od siebie o wszelkich bugach, lagach
    - Powinien ogarniać czat
    - informować graczy o ich nieodpowiednim zachowaniu
    Komendy pomocnika:
    - /kick [nick] - wyrzuca gracza z serwera
    - /mute [nick] np. 7h, 20 min - wycisza gracza na daną ilość czasu

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać. Cieszy mnie pomaganie innym ludziom, nawet jeżeli nie czerpię z tego korzyści.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami sporu. Spróbuję dotrzeć do sedna sprawy. Dowiaduję się o co poszło, jeżeli któraś ze stron sporu ponosi odpowiedzialność, odpowiednio ją ukaram (kickiem)

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Ja uważam, że tak ale nie jestem pewna. To wszystko zależy od ludzi na jakich trafię

Opisz swoją osobę: Nazywam się Adela (lub Ada) i chodzę do klasy 6. Ogólnie jestem miła i spokojna, ale jeżeli jakaś osoba mnie zdenerwuje (rzadko to się zdarza) potrafię wybuchnąć. Moim głównym zainteresowaniem jest czytanie książek fantasy. Mam sporo kolegów i koleżanek. Moje motto brzmi: "Nie ważne że mi jest źle. Ważne ,że innym jest dobrze"

Określ swoją dyspozycyjność: Kiedy jestem na serwerze prawie natychmiast odpowiadam na zadane pytania. Można się ze mną skontaktować poprzez skype. Dostępna jestem prawie we wszystkie dni (czasami mogę nie być obecna na serwerze w poniedziałki i środy)

Umotywowanie podania: Myślę, że pasuję na to stanowisko, chociażby z powodu możliwości pomagania innym, co bardzo cenię.

Reklama
  2. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Podanie dość ubogie, lecz fajne. Powiem szczerze, że pierwszy raz ucieszyło mnie podanie tak prosto napisane.
    Jedynie co to zawsze na końcu zdania dawaj kropki [.], ponieważ warto by nie robić w takim wieku już błędów interpunkcyjnych.

Życzę powodzenia.

3. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Sorrki że kropek nie było. Mimo mojego wieku właśnie zasady interpunkcyjne mi się mylą najczęściej. :(

4. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Interpunkcja słaba, jednak to normalne. Każdy popełnia błędy, czasem nawet trzynastolatek :) Podanie trochę się zlewa (pytania z odpowiedziami) jednak sądzę, że jesteś miłą osobą. Wiek jest odpowiedni, długo grasz na serwerze. Nigdy nie byłaś karana. Jak na razie jestem na TAK :)

(przepraszam za wszelkie bledy, ponieważ pisze z telefonu)

5. mcube2

mcube2 Użytkownik

BBCode tyle powiem. A więc jestem na NIE.

6. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

mcube2 rozumiem, że pytania się zlewają z odpowiedziami, ale chyba nie to jest najważniejsze. Według mnie, nawet jeżeli podanie jest zlewające, to najważniejsza jest treść, czyż nie?

7. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Polecam: http://craftapple.pl/forum/thread-6469.html

Jestem na NIE!

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page