Otuż wyrzucił mnie blavck czy jakoś tak, próbuję wejśc ponownie, a tu mi wyskakuje ten adres ip został zbanowany, niekumam o co chodzi więc ?
Dziś godzina 22:10 na nicku "jupikajej" reklamowałeś inny serwer. IP to samo http://craftapple.pl/zbanowani.php
Jak dla mnie to jest tak, jakby karać kota za szczekanie psa Właśnie podczepiając się regulaminu, żeby zbanować trzeba mieć dowód, wpisałes mi powód: REKLAMA, ale niema dowodu, że na MOIM NICKU zostało to napisane, więc na logikę, ban jest niesłuszny
Wypowiem się tak jak u mnie to pod UB to robili, ban słuszny, bo kogo to obchodzi to, że to twój 'brat" zrobił. Ja tam nic to ciebie do nie mam
A ty utolerował to, że dostałeś bana, za coś, co zrobiło twoje rodzeństwo ? [ jeśli masz, bo tego to ja nwm ]
Dowód jest, tylko, że to nick "Jupikajej", a nie "Creepez" IP to samo, ponieważ zrobił to na tym samym komputerze -_- Może to być dla cb śmieszne, ale ja walczę tylko o sprawiedliwość
Creepez sorka, że się wtrące, ale jeżeli chcesz działać zgodnie z regulaminem.. to zgodnie z regulaminem " Administrator ma zawsze racje"
Niestety posiadam rodzeństwo w liczbie 3 szt. A to czy utolerowałem to powiem tak, ban na tydzień za to, że brat jest niedorozwiniety zmusiły mnie to tego,.że przeniosłem się na inny serw zrobiłem rozróbe u nich tydzień minął i gram dalej. -------------------------------- A co do sprawiedliwość w tym kraju, nie masz na co liczyć to jest Polska, nie kraj tylko tok myślenia...
Tyle to wiem, ale moge walczyć o swoje, niepisało na moim nicku reklama, lecz na innym, więc ban niejest słuszny { wiem, że już któryś raz to piszę }
I tu zaczynają się schody, Creepez szkoda czasu i nerwów. Daruj sobie bo i tak nic z tym nie zrobią :/