Nowo powstała gildia rozpoczyna oficjalną kilkudniową rekrutację Gildia stworzona z myślą o dobrej zabawie, o to nasze zasady Nie okradamy nikogo z naszej gildi Nie teleportujemy nikogo na teren gildi (oprócz dworu) Itemy ze wspólnych klep/wypadów dzielimy równo Klepiemy/napadamy kogo chcemy, oprócz naszych sojuszników Wszelkie ważne decyzję podejmuje Szef gildi i jego zastępca Ze zdrajacami gildyjnymi każdy może robić co chce, Klepać, okradać, gnebić Możliwe jest opuszczenie gildi, Uprzedając o tym gildie bez możliwosci powrotu Obowiązkowa Pomoc innym sojusznikom, jeżeli się tego domagają Maksymalnie 5 członków w gildi (Nie licząc dowodcy i zastępcy) Wychodząc na pvp, Nigdy nie uciekamy ! Walczymy sami lub wzywamy sojuszników, Ucieczka z walki = Wydalenie z gildi (Pamietaj że reprezentujesz dobre imie Gildi) Wymagania Minimum 15 lat Posiadanie TS3 do wspólnego grania/Wypadów Nienaganna opinia (Nie tolerujemy Chamstwa i złodziejstwa) Kilka protów, koxów oraz potek. Żebyś nie stał jak ciołek podczas klepy Oferujemy Napewno dobrą zabawe, i wiele śmiechu oraz satysfakcji Popularność oraz Renomę, Sprzątamy najlepszych koxów PVP Własne mieszkanie w gildi ze skrzyniami, alchemia itp Szkolenia z PVP (Strefy, Tricki i sztuczki) Brak Stanowisk w gildi (Oprócz Dowodcy, i zastępcy Gildi), Wszyscy są równi, Każdy jest ważny, każdy może zostać Zastępca (Wymagane jest obstawienie walki oraz Pokonanie aktualnego Zastępcy) Obstawianie walki w celu pokonania zastępcy kosztuje 16 koxów, 32 refili i stak diaxów płacone do puli, Zwycięsca walki otrzymuje pule (Zastępca wybiera czas oraz miejsce walki) Jeżeli zastępca zostaje wyzwany, ma obowiązek w ciagu 2 dni stoczyć walkę, Na ten tytuł trzeba pokazać że się na niego zasługuje Brak jakichkolwiek podatków, Spory pomiędzy członkami gildi są rozwiązywane na arenie Wzór Podania o członkostwo, które piszemy w tym poście Skład GildyjnyDowódca SMAV - Pilnuje gildi, Przydziela mieszkania, Zarządza, Rodziela uczciwie łupy Zastępca Rotmiszcz - Szkoli członków gildi w PVP, Dowodzi podczas wypadów na noobów, nagrywa wypady
Oficjalne podanie o członkostwo w gildi [BEST] Z chwilą przyjecia do gildi i uzyskaniem członkostwa, zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildi - Imię oraz nick:Nadia nick; Nadusia24 - Staż na Applu oraz ogólny mc:[/u] - Wiek:15 - Skąd jestem:śląsk - Dlaczego ty ?oniewaz umiem się bić nie jestem złodziejka oraz kocham Craftapple
Oficjalne podanie o członkostwo w gildi [BEST] Z chwilą przyjecia do gildi i uzyskaniem członkostwa, zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildi - Imię oraz nick:Nadia nick;Nadusia24 - Staż na Applu oraz ogólny mc:gram w minecrafta od 2 lat a na craftapple 2 lata - Wiek:15 - Skąd jestem:Śląsk - Dlaczego ty ?onieważ kocham walczyć mam dużo potek i itemów napewno nie zawiodę
Podanie Oficjalne podanie o członkostwo w gildi [BEST] Z chwilą przyjecia do gildi i uzyskaniem członkostwa, zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildi - Imię oraz nick: mati1x1 - Staż na Applu oraz ogólny mc: Czerwiec 2015r. - Wiek: 14 Lat, rocznikowo 15 - Skąd jestem: Z Podlasia - Dlaczego ty ?: Lubię alchemię, walczyć no słabo u mnie to idzie. Co dalej mam pisać jak mnie znacie PS: Na terenie gili byłem , Chciałeś mi sprzedać
Oficjalne podanie o członkostwo w gildi [BEST] Z chwilą przyjecia do gildi i uzyskaniem członkostwa, zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildi - Imię oraz nick: Michał{Adam} Hate_you - Staż na Applu oraz ogólny mc:W minecrafta gram od 5 lat a na craftapple ponad rok - Wiek:TAJNE! - Skąd jestemolska - Dlaczego ty ?:Nie muszę tu nic pisać znacie mnie dobrze
Z chwilą przyjęcia do gildii i uzyskaniem członkostwa, zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildii. - Imię oraz nick: Mateusz/Anski - Staż na Applu oraz ogólny MC: Około 2 lat - Wiek: 21 - Skąd jestem: Polska - Dlaczego ty ?: Gildia, to świetny pomysł na wspólną grę i właśnie tego oczekuje, a dlaczego ja? Ponieważ, chcę grać zespołowo i wspólnie "coś robić". Pozdrawiam Anski
- Imię oraz nick: Oskar, Polaczekk - Staż na Applu oraz ogólny mc: Grudzień 2013 roku, Jakiś tam miesiąc 2010 roku - Wiek: 14, za dwa msc 15. - Skąd jestem: Z pochwy mamy :3 - Dlaczego ty ?: Dlatego, gdyż nie lubię samotnie grać, mam 2 koxów od Infiego oraz jestem dobry w mechanizmach.
- Imię oraz nick: Imię to tajemnica, a nick taki sam jak na forum - Staż na Applu oraz ogólny mc: Na Servie ponad rok gram, a w mc od wersji 1.2 beta - Wiek: niestety 12 ;-; - Skąd jestem: Polska, więcej dokładnych informacji nie podam - Dlaczego ty ?: Mam dobry set, chciałbym się sprawdzić w pvp, ale sam się boję, więc szukam sojuszników lub gildii żeby się nie bać, poza tym. . dobrze umiem ogarniać Redstone i inne mechaniki gry, i mam TS3, ale siedzę na takim małym ustrojstwie usb od wifi, i o odpaleniu TS'a i mc mogę pomarzyć (na 99.9% mnie odrzucicie, znam za dobrze me życie ._.)
Witamy w ekipie ShadowHedgehog - LeSurman Hate_you - Nadusia24 --- 1 Wolne miejsce zostaje --- SMAV, Przydziel pokoje członkom gildi, dodaj do działki oraz załatw kanał na tsie
zobowiązuje sie do przestrzegania zasad gildii: nick: syrtyr Mam 15 lat mam także teamspeak 3 posiadam żelazny set nie wyzywam ani nie pyskuje i gram 4fun z kad : radoszyce , świetokrzyskie dlaczego: ogarniam survival oraz jestem dobry w sv
Imię oraz nick: Marcin, Gallus - Staż na Applu oraz ogólny mc: Na Applu gram Okolo 2 mies.A w mc to ja normalnie maniak ze 3 lata - Wiek: 11 lat ale moj brat ma 15 - Skąd jestem: Z Wojewodztwa Slaskiego - Dlaczego ty ?: Poniewaz chcialbym byc w gildi
Zobowiązuje się do przestrzegania zasad gildii - Imię oraz nick: Łukasz, luckyluki - Staż na Applu oraz ogólny mc: Na serwerze gram 2 lata, a w Mc ponad 3. - Wiek: 14 - Skąd jestem: Z Małopolski. - Dlaczego ty ?: Lubię grać w grupie. Potrafię ładnie budować. Jestem bardzo pomysłowy. Myślę, że mnie przyjmiecie.
Chciałem tylko zaznaczyć, że to najlepiej przygotowane ogłoszenie o naborze jakie widziałem. Super zasady. Aż szkoda, ze ja nie potrafię PvP w ogóle.