1. Nick w grze: VeterN 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ladavi 3. Serwer: (np. survival/creative) survivaal 4. Przybliżona data: 30.04.2017 12.12 5. Opis wykroczenia: zostałem zbanowany przez ladavi za Reklama/Recydywa kiedy nic nie raklamowałem badz coś w tym stylu. Fiolass dosłownie w tym samym momęcie dostał bana za to samo lecz on na miesiąc ja na wieczność. O co chodzi. Prosze równiez o dowody ze strony Ladaviego za co dostałem oto tego bana !! Zostałem zbanowany za multikonta które były robione jeszcze kiedy byłem zbanowany za cheaty w poprzedniej edycji. A ciebie ladavi prosze o dowody dotyczące reklamy i co reklamowałem 6. Dowody: Dowody można zobaczyc w zakładce zbanowani
Witaj! Dowody zostały mi dostarczone 15minut temu jak wklejałeś ip teamspeaka kilku osobom na /msg razem ze swoim kolegą. Jeśli nie pamiętasz takiego wydarzenia mimo iż miało to miejsce dzisiaj to ip zaczynało się na: 178. Mam nadzieję, że rozumiesz teraz jaki błąd popełniłeś i mimo perma, będziesz nadal miał o nas dobre zdanie! Pozdrawiam Ladavi.