Dokładny nick w grze: BUBU_EUROPE Ile masz lat: 13 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 0 do 24 godzin dziennie Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: Gram w minecraft od wersji alpha, od wersji 1.1.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na serwerze mc.craftapple.pl prawie 2 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem viceadminem na serwerze 100 slotowym, niestety już go nie ma Czy znasz komendy Pomocnika: /kick nick (powód) Dlaczego Ty: Chciałbym się przydać do czegoś na tym serwerze, pomagać graczom i czerpać z tego satysfakcję. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kacper, jestem otwarty i spokojny. Staram się służyć pomocą osobom, które mnie o to proszą. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: 1.Przechodzenie koniem przez ściany (survival) 2.Krowy na spawnie doją mleko, które po pewnym czasie znika (survival) 3.Latanie podczas lagów (lobby) 4.Na spawnie da się używać zablokowanych mikstur (creative) Wymień kilku członków ekipy: _Zielony_, Ladvi, Marcinek7, Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: pomagać w ogarnianiu chatu, zgłaszać usterki lub bugi do administracji, pomagać graczom np. wyjaśniać działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera i forum, być dyspozycyjnym.
RE: Podanie na pomocnika BUBU_EUROPE Niezgodne ze wzorem. Będę łaskawy i Ci tego nie zamknę, ale masz to poprawić do 20:30 :dodgy:-_-:dodgy:
RE: Podanie na pomocnika BUBU_EUROPE Wykorzystaj szansę bo często takiej się nie dostaje Powodzenia - jak bd poprawione to dopisze co nie co. EDIT: Czekam czekam i się chyba nie doczekam. :/ EDIT2: Jestem na NIE. *Opisz siebie w kilku długich zdaniach - za krótko *Ile czasu spędzić bd mógł na serwerze ( coś takiego ) - niepoprawna liczba czasu *Niezbyt duży wiek ale to aż tak znaczenia nie ma. *Ogólnie podanie dosyć ładne i staranne ale jak już napisałem - są błędy np też "Ladvi". I to chyba wszystko - trochę mnie zawiodłeś, miałeś poprawić podanie ale tego nie zrobiłeś i trochę żałuję ale bywa i tak.
Widać, że gracz się stara, nie raz widziałem go jak pomaga innym graczom kiedy prosili go o pomoc. Często jest na serwerze i uczestniczy w życiu forum. Gadam z nim czasami na team speaku i wydaje się sympatyczną osobą. Jestem na Tak
Ok no to na mnie kolej ^^ + PLUSY + + Duże doświadczenie z grą (Dla niekumatych długo gra w MC) + Brak bana + Pełniona inna funkcja + NEUTRAL - +- No ja nie wiem czy grasz tu 2 lata skoro pierwszy raz widziałem twój nick na tej edycji - MINUSY - - Na serwerze widziałem że poziom twojej ortografii jest OKROPNY ! - Mało uzasadniony pkt "Dlaczego Ty:" - Miało być Opisz siebie w KILKU DŁUGICH zdaniach a nie takie krótkie praktycznie nic o tobie nie wiemy nawet gdzie mieszkasz ;_; - Dziwna odpowiedz w pkt "Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:" Podsumowując 3 plusy 1 neutral i 4 minusy no niestety ale NIE Ps. To tylko moje zdanie więc proszę nie mieć o nie ból dupy najwyżej proszę o spokojną rozmowę
Podoba mi się twoja kandydatura. Wielkim plusem jest doświadczenie oraz czas jaki poświęciłeś na serwer. Według mnie, jedynym minusem jest twój wiek. Niemniej jednak chciałbym abyś dostał się do ekipy i mógł karać graczy, którzy nie potrafią się zachować. Jestem na TAK.
Do 24h dziennie? Wiesz ile to czasu? Moim zdaniem jest to trochę nie poważne. Nie widuję też abyś pomagał na czacie, chociaż nie świadczy to, że tego nie robisz być może jestem po prostu ślepy co nie zmienia faktu, że jestem na NIE.
UWAGA! Mam do wszystkich osób pytanie. Co jest niezgodne ze wzorem? Czy Three wyraził się jasno, że jak podanie nie będzie poprawione do 20:30 dnia 14.09.2015r. to je zamknie? Podanie zostało poprawione, więc nie zostało zamknięte (to oznacza, że jest zgodne ze wzorem). Myślę, że wyraziłem się jasno w tej sprawie. Dziękuję P.S Moderation równie dobrze mogłeś napisać,że jesteś na nie, bo nic nie uzasadniłeś, a jak mówi regulamin nie można pisać odpowiedzi tak lub nie
Dwa lata na serwerze? Szczerze to dzisiaj pierwszy raz Cię zobaczyłem na Survivalu, może wcześniej Cię nie zauważałem, nie wiem... Lecąc od góry, punkt "Dlaczego Ja?" - no proszę Cię, jak mamy Cię więcej poznać po marnym, jednym zdaniu? Pomyślałem, może niżej będzie lepiej... A co się okazało? Punkt "Opisz siebie w kilku długich zdaniach", masakra... Zaledwie dwa zdania, po których i tak o Tobie nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć. Zobacz TU - Następnym razem proszę Cię, zanim złożysz podanie przeczytaj to co Ci podałem. Może wtedy lepiej Ci będzie zauważyć co tak naprawdę oznacza słowo "Długie". Na NIE.