Imię: Karol Dokładny nick w grze: Capybaraa Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na serwerach Creative i Survival, ok. 4-6 godz. dziennie. Data urodzenia: 3.05.1989r . Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Listopad 2011r. wersja 1.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Lipiec 2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Byłem karany raz ,,kopniakiem". Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak pełniłem funkcję Sponsora i Budowniczego na serwerze o ruchu 200graczy w szczycie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym by Craftapple było symbolem polskiego serwera, który będzie bardzo ogarnięty w ortografii, by inne osoby potrafiły się na nim zachowywać . Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym nim zostać, ponieważ znam ten serwer dosyć długo i jestem w nim doświadczonym graczem, chciałbym też zmieniać osoby, które będą niszczyły serwer tak, by zostały lepszymi graczami, którzy nie będą psuli reszty społeczeństwa serwera C.A. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Konflikty załagodzę tym, że wynajdę osobę, która jest winna lub pójdę z osobami w konflikcie na kompromis.Osoba, która jest winna zostanie przeze mnie zależnie od sytuacji wyrzucona lub wyciszona z serwera. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam taką umiejętność, gdyż na moich studiach bardzo często wykonujemy pracę w grupach i najczęściej to moja grupa zostaje wytypowana na najlepszą . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.:Jestem 26 letnim mężczyzną, jestem na studiach, mam dobry sprzęt komputerowy.Jestem miły,przyjacielski i cierpliwy oraz jestem świetnym budowniczym co widać po większości moich budowli.Moją pasją jest marynarka wojenna a hobby to składanie modeli okrętów w skali 1:50, które bardzo lubię.Jestem wysportowany i szczupły, uwielbiam piłkę nożną(Jestem bramkarzem), a także gram w siatkówkę.Ogólnie jestem polakiem o angielskich korzeniach i przez to bardzo długo musiałem się uczyć j.polskiego.Jak na to co przechodziłem przez naukę języka to moja interpunkcja i ortografia jest na średnim poziome, a niektórych wyrazów nie umiem poprawnie napisać.To tyle co mam o mnie do powiedzenia . Określ swoją dyspozycyjność:Jestem na serwerze prawie codziennie w godzinach czasu UTC+01:00 ok. od 14-15 do 20-22. Umotywowanie podania:Tak jak pisałem w powyższych wersach tego tekstu motywacją na to byście mnie przyjęli jest to, że jestem często na serwerze, jestem miły i pomocny i lubię osoby, które nawet kiedyś mi zaszły mocno za skórę.Mam nadzieję też, że pod uwagę weźmiecie to, że jestem osobą dorosłą i mam duże doświadczenie na tym serwerze, a także to, że w grę Minecraft gram dosyć długo oraz to, że posiadam konto Premium i rangę Vip+ .Dziękuje i pozdrawiam Karol/Capybaraa
Podanie nieczytelne ty nie masz na pewno 27 lat głupi nie jestem. Lipiec 2015 to nie za długo nie za krótko ale potem napisałeś: Miło, że posiadasz konto Vip premium lecz nie wiem czy potrzebne było pisanie tam tego. Ja na chwilę obecną jestem na NEUTRAL
Witek, pytam z ciekawości, czemu twierdzisz że on na pewno nie ma 27 lat? Co do podania, na survi nie mieliśmy przyjemności się spotkać, ale to o niczym nie świadczy patrząc na to, że ja bywam w okolicach 1-3 w nocy. Samo podanie trochę mało czytelne, ciężko odróżnić pytanie od odpowiedzi, ponadto spacja, spacja i jeszcze raz spacja! Trochę błędów wpadło, a starając się o rangę pomocnika znajomość zasad pisowni to ważny element, no ale jakoś tam się usprawiedliwiasz. Większych zarzutów nie mam, ale też od tego nie jestem P.S. Jakieś screeny budowli?
Sry Kapibaro, ale jestem na nie. Nie pomagasz, w ogóle nie upominasz graczy o ich złym zachowaniom, podanie też takie nieczytelne. @Edit Jestę na neu za poprawienie wyglądu podania.
Podanie ładne, choć z błędami, ale mimo to dość czytelne. Na serwerze jesteś często. Nigdy nie przyglądałem się Twojej aktywności na czacie, ale na pewno Cię tam widać. Trochę więcej inicjatywy pomocy dla innych, i będzie ok. Naprawdę jesteś z V 1989? Jesteś starszy ode mnie! Nie chcę spaść na drugie miejsce wieku w ekipie... Reasumując, jestem na tak.
Niewiem czy ja tu mam zdanie biorac pod uwage fakt ze nie dawno dostalem bana ktory sie skonczyl i nie jestem dosc mily dla niektorych z Ekipy i Administracji ale moim zdaniem twoje podanie jest dobre, czytelne i celne. Jak piszesz na serwerze, to nie widze zbyt wielu bledow ortograficznych lub pisennych ale tak samo jak ty, tez mam problem z tym bo tylko 4 lata w Polsce wiec mnie o to sie nie powinno pytac . Na serwerze jak gramy to widze ze jestes dobra, mila osoba ktora nie jest wredna, a jak robi cos nie milego, to dla zartow i nigdy nie ma sytuacji gdy sie czuje przez cb obrazonym. Jezeli chodzi o twoj styl budowy, to mi sie podoba, fajnie budujesz i moge powiedziec ze mozna to potwierdzic jakze to widzialem na serwerze Creative jak sie poznalismy, i mi pokazales dzialke, i z tamtego momentu tez moge uznac ze tobie to nie trwa zbyt dlugo na budowanie rzeczy jakze mowiles zgadywane dlugosci w czasie ile okreslone budowle moga potrwac wiec moge tez uznac ze jestes doswiadczonym budowniczym. A pelnienie roli Budowniczego na innym serwerze jak to wspominales to pomoga. W podsumowaniu mysle ze bylbys dobrym Pomocnikiem/czlonkiem Ekipy i moge powiedziec ze masz moj glos. A moj glos sie liczy jako 100 glosow, wygrales. Koniec. Nowy Pomocnik jest xD. Jestem na tak .
Już Ci daję link do zdjęcia mojej budowli Jedna jest wstawiona na planetminecraft. Link 1: http://imgur.com/wCiZEmn Link 2: http://www.planetminecraft.com/project/luke-skywalker-x-wing-with-r2-d2-48h-of-building/
Na Tak: - Wysoki wiek, - Sporo grasz, - Pełniłeś podobną funkcję, - Podanie się nie zlewa, Na NIE: ----------------------------------------------------- Jestem na mocne TAK, ponieważ nie widzę nic żeby było na nie, nie widzę żadnych skrupułów. PS: Czy pokażesz swoje modele ??? Jestem ciekawy
Plusem jest na pewno, że często widuję Cię na serwerze i to jest jedyna rzecz, która w tym podaniu jest według mnie OK. Co do tej złej strony są wątpliwości dotyczące twojego wieku. Nie podałeś komend pomocnika oraz nie powiedziałeś z jakiej przyczyny dostałeś kick z serwera. Osobiście uważam, że ranga sponsor i budowniczy nie jest za bardzo powiązana z pomocnikiem, ale mogę się mylić. Na chwilę obecną jestem na NIE. Daj nam się lepiej poznać i w następnym podaniu opowiedz nam o sobie coś więcej. Pozdrawiam [Pomocnik Ts3]
Często widuję Cię na serwerze. Jesteś doświadczonym graczem na serwerze. Samo podanie jest napisane w sposób możliwy do zrozumiałego odczytania. Jestem na TAK
Wszystko by było dobrze gdyby nie Nie lubię szpanerów,poza tym to czy ty masz vip`a czy nie masz nie ma nic do rzeczy Na chwile obecną jestem Neutralny
Jak wspominałem z polskiego nie jestem najlepszy zatem nie wiem co oznacza słowo ,,szpanerski" a to, że napisałem o posiadaniu konta premium i rangi Vip było wiadomością do administracji.Pozdrawiam
Tak: -Dobry wiek -Dobra ortografia i interpunckja -Byłeś karany tylko raz -Podanie jest czytelne Nie: -Wielokrotnie edytowałeś tekst. Zatem jestem na TAK
Zacznę od plusów: Wiek duży, ale należy pamiętać że to tylko liczba Duży staż gry w Minecraft Karany tylko tzw. Kopniakiem Każdy był Chciałbyś zmienić CA na lepsze w zachowaniu graczy i ortografii, ja bym chciał do tego Mniej lagów, cofek i frytki z Ketchupem Znasz obowiązki i komendy Pomocnika, to dobrze Szlachetny Cel Posiadasz (Według ciebie) Zdolność współpracy, zaufam ci, nie zawiedź mnie że jesteś "Prawie" Codziennie to źle powiedziane, ty jesteś codziennie Teraz Minusy krótki staż na CA, gram niestety trochę dłużej A teraz Te które nie były na tyle mocne na bycie +, i za mocne na bycie - Rangi "Sponsor" i "Budowniczy" mi dużo nie mówią Nie rozumiem jak można kogoś Wyciszyć "Z" Servera, ale to Wszystko tłumaczy Nie wiem czemu nie spodobało mi się to Rezultat: Jestem na takie średnie TAK
Witaj, Ładne podanie, schludne i miło się je czyta. Co do Osoby, pomocna, sympatyczna i myślę, że ogarnięta. Znam Capybaraa od dosyć dawna, gdy jeszcze grał na nicku CapyTheSniper. Już wtedy budował niesamowite rzeczy. Mam nadzieję, że nowe obowiązki nie zepsułyby Ci zabawy na serwerze, bo sporo czasu musiałbyś jednak spędzać na pomaganiu i pilnowaniu porządku na chacie. No i jeszcze aktywność; miło, że jesteś codziennie na naszym serwerze Powodzenia
Wiesz, skoro jesteś "polakiem o angielskich korzeniach" to ja proszę Cię o to, byś wysłał mi lub wstawił pod tym postem angielską wersję tego podania. [Wszystko tak samo, tylko w języku angielskim]. Oceny nie wystawię, ponieważ chciałbym zobaczyć tamto podanie. Pozdrawiam.
In inglisz: Name: Karol Accurate nick in-game: Capybaraa How much time you spend in-game and on what servers: Most spend on servers Creative and Survival, approx. 4-6 hours. daily. Birth date: 3.05.1989y. Approximate date when you started Minecraft game and version:November 2011y. version 1.1 Approximate date when you started playing on Craftapple:July 2015y. Have you ever been convicted on the game server or forum?: Once by ,,kick" Are you making similar functions outside Craftapple, servers traffic min. 30 players online at peak:?So I was a sponsor and builder server traffic 200 players at the top. What are you want to change in Craftapple?:I would like to Craftapple was a symbol of Polish server, which will be very overwhelmed in spelling to other persons able to act on it smile. How permissions and chores have got a helper?: HELPER CHORES: - Help moderators in chat watching. - Report all problems/shortcomings/bugs to ViceAdministrator or a Administrator. - Help players in them problems, explant how commands work. - Participate in server life, forum discussions. - Be available (Perform additional steps, indicated by Vice/Administrator, Moderator) Commands of Helper: /kick nick - Kicking player from serwer /mute nick - eg. 24h, 10min, 7day Why are you want to be a helper?: I would like it to be, because I know this server for quite a while and I'm the experienced player, I would also change the people who are destroying the server so that they will be a better players, who will not spoil the rest of society server C.A. Whinch how way you will fix the conflicts?:Konflikty załagodzę tym, że wynajdę osobę, która jest winna lub pójdę z osobami w konflikcie na kompromis.Osoba, która jest winna zostanie przeze mnie zależnie od sytuacji wyrzucona lub wyciszona z serwera. Are you have a skill in working in a cooperation?:I have the ability, because on my studies very often we work in groups and often as my group is selected for a the best smile. Describe your person: Here min.5 sentences extended.:I am a 26 year old man, I'm in college, I have good computer hardware. I am nice, friendly and patient, and I am a great builder of what you see at most of my buildings. My passion is the Navy and the hobby is assembling model ships in a scale of 1:50, which I really like. I am athletic and slim, I love football (I am the keeper), as well as play volleyball. Overall, I am Pole with English roots, and for a very long time I had to learn the Polish language. For what was going through language learning is my punctuation and spelling is a medium horizontal, and some words I can not write properly. That's all I have to say about me smile. Specyfiy your availability: I am on the server almost every day in the UTC + 01: 00 approx. From 14-15 to 20-22. Provide motivation:As I wrote in the above verses of the text of the motivation for it would you welcomed me it is that I am often on the server, I am kind and helpful and I like people who even once occurred to me firmly skórę.Mam also hope that you take this into account, I'm an adult and I have a lot of experience on this server, and that the game Minecraft play long enough and that they have a premium account and rank Vip + smile.thanks and greet Karol/Capybaraa