Proponuję aby dodać do listy cenzurowanych słów dodać "WTF" "wtf". Przecież nie oznacza to "O jejku, co jest ?!" :> Skoro lecą kicki za jprd, to wtf powinni być cenzurowane.
Bez sensu ? Mógłbyś wytłumaczyć mnie czym to się różni od jprd czy STFU ? Proszę, nie musi być pełnym zdaniem. Może być po przecinkach. Pozwól mnie zrozumieć.
Raddi ma racje, to troche przesada. Moim zdaniem nawet za "jprd" nie powinno sie wyrzucac. To tylko skróty. Równie dobrze mozna by wyrzucac za k***a itp. Niezbyt trafiony pomysl Three.
three, nieopłaca się to, bo i tak gracze znajdą obejścia, tylko niepotrzebne dodatkowe linijki kodu...
WoW! Coż za konstruktywna dyskusja. Nadal nie rozumiem czym różni się napisanie WTF od użycia pełnych słów. Jak dla mnie niczym. Proszę wytłumaczcie mi to. Virian123, raddipl, wymiatacz23 - rozumiem, że jeśli od dziś będę wobec Was używał "skrótowców" to nie będziecie czuli się obrażeni ? :> Creepez: Rozumiem co masz na myśli, ale dodanie kolejnego słowa do pluginu cenzorującego to nie jest jakaś wielka praca. Kwestia jednej komendy typu /censor add WTF lub wpisanie WTF po przecinku w pliku konfiguracyjnym. Gracze raczej nie będą próbowali omijać tej cenzury, bo ten wulgaryzm jest pisany raczej odruchowo niż celowo (w odróżnieniu od innych nacelowanych w graczy). PS. W regulaminie forum mamy już taki zapis, może czas go dodać do regulaminu serwera ?
Nie odwołuj się na regulamin. Wprowadzenie cenzury na WTF byłoby przegieciem i nie miałoby to sensu. Three skończ to już. PS. Ta czcionka zniechęca do czytania.