1. Nick w grze: roxon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: AshuIndra 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 12.07.16 około 9:30 5. Opis wykroczenia: Cheaty PvP. 6. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=qzPOtxsLCuU
Około 9:30, ciekawe bo o takiej godzinie jem śniadanie w pracy. Data też ciekawa, bo wczoraj był 14.07. Nie wiesz, co się dzieje na świecie? Wracając do tematu, nie wiem, gdzie ty tu widzisz jakieś cheaty. Nie ma ŻADNEGO cheata, który powodowałby, że zabierałbym Ci więcej HP niż można zrobić to normalnie. Pozdrawiam.
Z doświadczenia wiem jak wyglądają walki z roxonem. Wygląda to tak jak na filmiku: stoi i nie wie co się dzieje. Trafienie w kogoś kto porusza się jakby miał lagi to nie jest problem, nie ma na tym filmiku NIC co by skłaniało do podejrzeń o cheaty. 3/4 filmiku oskarżający dawał się obijać i nie próbował nawet oddać ciosu. Ta walka może być porównana do zjawiska występującego w boksie: boksera i worka treningowego, bokser bije, a worek z pokorą przyjmuje ciosy. 1:03 "worek" się porusza i już celność 100% spada. Elo Wam.
Proponuję obejrzeć filmik w szybkości 0.25. Ci co się znają na KillAurze, zobaczą jak nasz szanowny AshuIndra bije z boku. :* Pozdrawiam serdecznie kociaki. :* :* :* :*
Nie zamierzam się tutaj tłumaczyć, bo sprawa jest prosta. Tylko ktoś wybitnie zdolny widzi tutaj cheaty. Jest filmik, czekamy na decyzję moderatora.
Ashulndra wiesz jak coś ci nie pasuje to się pilnuj bo ja cie mogę nagrać zawsze. A po drugie czemu tylko w twojej obronie jest Ladavi twój najlepszy kolega a nikogo więcej?
No to nagrywaj dalej i wrzuć skargę, gdy zdobędziesz jakiś dowód moich cheatów. A nie tak jak teraz, 2 minutowy filmik, gdzie stoisz w miejscu i nie wiesz co się dzieje.
Nie widać aby oskarżony korzystał z modyfikacji wspomagających rozgrywkę (cheatów). Oczyszczony ze wszelkich zarzutów. Do zamknięcia. Błędny tytuł wątku.