Dokładny nick w grze: CSaar ______________________________________________ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: niestety tylko od 2-4 godzin dzienie gdzyż trzeba się przyłozyć na Polibudzie (w weekendy jest możliwość bym posiedział dłużej, ale muszę tez uważać gdyż jako iż mieszkam w akademiku mam ograniczony internet) ______________________________________________ Ile masz lat: 19 ______________________________________________ Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Znów Survival , przynajmniej do czasu jak bedzie redstone wyłączony na Creative ______________________________________________ Jak długo grasz w Minecraft: od Beta 1.3 ______________________________________________ Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: hmmmmm... szczęśliwi czasu nie liczą ale ok 4,5 Miesiąca ______________________________________________ Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, i nie mam zamiaru ______________________________________________ Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, na kilku serverach FreeBuild byłem Adminem i pomocnikiem ______________________________________________ Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jedyną komendą pomocnika jest: /kick (Nick) ______________________________________________ Dlaczego Ty: Jestem miłym i sympatycznym facetem, szybko nawiązuje nowe znajomości. Jeżeli trzeba to potrafię skupić się na jednej rzeczy, i wtedy wszystko dookoła jest dla mnie nie ważne. Jestem też ninją, często ludzie nie wiedzą ze jestem na serverze dopóki się nie odezwę lub nie wpiszą /who. Uważam iż to plus by być nie zauważonym ______________________________________________ Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Witam! Mam na imię (jak już pewnie kilka osób z was wie) Juliusz. Jestem studentem pierwszego roku Mechatroniki na Politechnice Poznańskiej. Na ten serwer wpadłem przez (jak to mowi dziecko znajomych) "Wypadek", ale spodobało mi się i zostałem. Słucham różnego typu muzyki, od muzyki instrumentalnej poprzez elektroniczą i metal po disco-polo. Niestety na komputerze nie pisze bardzo szybko, więc można uznać iż nie pomagam aczkolwiek uważam że nie warto robić niepotrzebnego spamu, więc jak ktoś napisał odpowiedź na nurtujące danego gracza pytanie, poprostu nie pisze nic. Z zajęć dodatkowych to bawie się w programie do modelowania w 3D, moją pracę możecie zobaczyć jako sygnaturkę Pani Admin , nie jestem jeszcze super obeznany z tym programem ale podstawowe czynności potrafię. Natomiast w Minecraftcie lubię budowac ładne budowle, niestety nie jestem dobry w dekorowaniu wnętrz. ______________________________________________ Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, kilka na Survivalu, i jeden na Creative ______________________________________________ Wymień kilku członków ekipy: Yumisiek aka Yumi, Ladavi aka Lavadavi, LikeThatBoss, shoga, Puma_Poland aka Pumcia, lucklucky10 ______________________________________________ Jakie obowiązki ma Pomocnik: -Pomoc, pomoc i jeszcze raz pomoc -"żyć" na serverze -Raportować napotkane Bugi, Usterki i inne Problemy -Wykonywać dodatkowe zlecenia wskazane przez osoby wyższe rangą ______________________________________________ ______________________________________________
Em, no dobra: CSaar "Juliusz" to aktywna postać gry. On poprostu jest na serwerze, a nie tylko bywa. Ładnie buduje (widziałem). Co do muzyki instrumentalnej: A słuchałeś mojej? Co do programu 3D: Nie mów, że Bledner. Dzieciństwo na nim spędziłem. Co do kandydatury na pomocnika (abstrahując od tego co powyżej) : Tak, gdyż: + podanie ładne i kompletne, + z tego co się orientuję, pokrywa się z prawdą, + Wiek i zachowanie, + Znasz się na Minecrafcie, co udowodniłeś na Creative. Minusy: - Nie możesz powiedzieć, że skupiasz się na jednym, i reszta jest nie ważna, skup się na jednym, tak, by reszta w dalszym ciągu była ważna, i zauważona przez Ciebie. Musisz patrzeć na rozgrywkę na serwerze wielowątkowo. Nie posądzać mnie o pospólstwo. On dał mi minusa, a ja mu plusa. Jestem na tak. Bo tak.
Jestem na welkie TAK! Ładne podanie, wiek itp. Co do "szybko nawiązuje nowe znajomości" to prawda..;3 Wbijam na serwer i widze na czacie (bo ma svipa o czym warto wspomnieć) takiego gracza CSaar napisałem do niego i OD RAZU się zakumplowaliśmy xd Jeszcze raz- JESTEM NA WIELKIE TAK!!!
Jestem na TAK. Teraz tylko ładnie napisać dlaczego... Po pierwsze masz dystans do siebie, a to baaaardzo ważna cecha u osób, które zamierzają dołączyć do Ekipy. Było już kilka osób, u których było krucho z dystansem do siebie. Nie pomogło im to w pełnieniu obowiązków i już ich z nami nie ma. Grasz na Creative, a tam przyda się pomocnik. Gdy sam stawiam tam prototypy moich Survivalowych budowli to często widuję Cie jak pomagasz na czacie. Nie masz 11 lat. Chętnie widziałbym Cie w Ekipie. Powodzenia. Jesteś moim ulubionym otaku
Jestem na TAK Nie napiszę w tej chwili dlaczego ale później to zrobię ;p Powodzenia Pozdrawiam, Lucklucky10
A ja jestem na nie , moim zdaniem nie jesteś odpowiednią osobą aby posiadać range pomocnik. [hr] A ja jestem na nie , moim zdaniem nie jesteś odpowiednią osobą aby posiadać range pomocnik.
Jestem na TAK, ponieważ: - Gracz jest znany! - Bardzo ogarnięta osoba! - Często jest na serwerze! - Udziela się na forum! - Pomaga innym graczom! - Jest miłą oraz sympatyczną osobą - Osoba szanowana przez innych! - Bardzo ładnie rozpisane podanie - Odpowiedni wiek! Mam nadzieję, że już nie długo zobaczę Cię w Ekipie POWODZENIA <3 :***