Jako iż wątek służy to przywitań tak więc WITAM. I tym oto zacnym i zapewne ostatnim wątkiem na forum chcę się z Wami pożegnać, miałem robić konkurs na działki koło spawnu, ale jestem zbyt leniwy. Jak se wejdę na serwer to dodam kogoś kto będzie i.... także no. Miło się razem grało, pisało, śmiało i coś tam jeszcze. Powodów przez, które kończę jest co najmniej 5, ale to nie Wasza sprawa. Dziękuje dobranoc Na forum se będę siedział, bo se lubię
Qjut 0_o Tylko nie Ty :-/ Będę strasznie tęsknił. Kurde byłeś tym pozytywnie trzepniętym kolesiem, który wiedział co i jak. Na zawsze pozostaniesz moim ulubionym Nie-Pomocnikiem Mam nadzieję, że żaden z tych powodów nie jest jakimś strasznie poważnym problemem w tzw. rilu. A jeśli tak to mam nadzieję, że szybko się rozwiąże. Niech Wielki Random nad Tobą czuwa
ThreeEyedMaster, a dziękuję za tak miłe słowa. Większość mi mówi, że mam tzw. niedo(a tu brakuje kilku liter) mózgowe. I nie chodziło im o działki na Creative... (lepiej tam nie iść). Żaden powód nie jest aż tak strasznie ważny, chyba że się policzy to, że uczę się na wakacjach..., a po 2 zdałem sobie sprawę, że przeze te majnkrafty marnuje sobie życie, za dużo czasu na nich straciłem.
QJUT ojeju, ale awatar Szkoda kompa na prawdę szkoda, jak coś to wszyscy kupimy ci program wgramy a jak będziesz za długo siedział to zrobi ci tak CSaar jak ty robisz takie fajne fotki jak masz na sygnaturze ?