MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Dada10

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Gabi48, 25 November 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Imię: Dawid
    Dokładny nick w grze: Dada10
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4h
    Data urodzenia: 2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 lata temu, wersji nie pamiętam
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 4-5 miesiący
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, kilka razy kick...
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick, /mute
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać, chciałbym pełnić jakąś funkcje.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wytłumaczenie, jak ktoś nie zrozumie /kick, /mute
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak wyżej, mam na imię Dawid, mam prawie 10 lat, ale jestem raczej ogarnięty. Lubię grać w mc, zwłaszcza na CA. W Minecraftcie lubię pvp, ale sprawia przyjemność mi też kopanie. Poza tą grą lubię szkołę. Jestem prawie zawsze sympatyczny ;D
    Określ swoją dyspozycyjność: Gram dużo. Postaram się być aktywny.
    Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ sporo tu już gram i mam wielu przyjaciół.

Reklama
  2. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Dla mnie jesteś zbyt młody!

Ale w sumie to nie wiek oznacza, że sobie nie poradzisz...

Obecnie moje zdanie wobec Ciebie jest NEUTRALNE, bowiem nie widziałem jakiejkolwiek pomocy obojętnemu graczowi.

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Jak sam kiedyś pisałem: Dla mnie wiek nie jest ważny.
    Ale już podanie jest trochę ważniejsze. A tu się nie postarałeś. No i nigdy nie widziałem ciebie pomagającego komuś, a to główne zadanie pomocnika.
    Więc niestety jestem na nie.

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Pragnę zwrócić uwagę, iż w niektórych miejscach podanie jest niezgodne ze wzorem, np. "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4h". Poza tym ludzie młodzi są podatni na wpływy, więc trudno byłoby być pomocnikiem.
    Ode mnie idzie takie małe "nie".

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page