Imię: Monika Dokładny nick: Dokiexx Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W weekendy jestem obecna duzą część dnia, a w tygodniu tak od 15 do 23. Najchętniej przebywam na Survivalu i Skyblocku czasami tez gram na Creativie Data urodzenia: 10.05.2001r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 31 marca 2011, wersja beta 1.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Styczeń 2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIe,nigdy nie byłam karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: > Zwiększenie frekwencji ekipy na serwerach Poza tą jedną rzeczą wydaje mi się, że wszytko jest przyzwoicie ogarnięte Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: > Pomaganie moderatorom w utrzymaniu ładu na chacie. > Zgłaszanie wszelkich problemów/usterek/bugów do ViceAdministratora lub Administratora. > Pomaganie nowym i starym graczą w ich problemach oraz wyjaśnianie działania komend. > Uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum. > Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Uprawnienia: > /kick - Wyrzuca gracza z serwera. > /mute - Wycisza gracza na określony czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Aby utrzymywać w ładzie chat i pomagać graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Uspokojenie, wysłuchanie obu stron i wysunięcie wniosków, w ostateczności użycie komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam taką umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Monika, pochodzę z małego miasteczka (około półtorej godziny jazdy A4 od centrum Wrocławia). Jestem osobą uczącą się, która lubi również posiedzieć przy komputerze. Obecnie jestem w trzeciej klasie gimnazjum i mam plany wybrać sie do Technikum informatycznego. Interesuję się Plastyką i grafiką komputerową. Trenuje lekkoatletyke od trzech lat. Jestem Spokojna, otwarta i szczera.Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi.Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłabym zachować się w każdej sytuacji. Określ swoją dyspozycyjność: Mozna łatwo się ze mną skontaktować przez 24/7 (gg i Facebook) Umotywowanie podania: Chciałabym utrzymać ład i porządek na serwerach Craftapple
Nawet ne czytam ______________________ Nie, no przeczytam Witaj Dokiexx +Pomagasz +Wiek +Moderatorka TS +Ładne, i estetyczne podanie +Dosyć długi staż na CA. Minusy -Mała aktywność na forum
Jestem na TAK -Pomocna -Miła -Przyda się taka duszyczka w ekipie ^^ -Aktywna na mc oraz tsie ^^ -Wiek + Powodzenia! ;3
Cześć! Chyba nie muszę się zbytnio przedstawiać i przejdźmy do Twojego podania ▓▒▓▒▓▒▓▒▓▒▓ Na start zauważyłem mały błąd. Poprawnie pisze się: frekwencji* A moim osobistym zdaniem frekwencja pomocników jak i innych członków E&A jest dobra. Na serwerze kreatywnym najczęściej patroluje porządek ShadowHedgehog i Ja. Na trybie surwiwalowym można często spotkać Swiezacka, LuckyBastarda, nowez, SnowSGirlFun, Ladavi, lukiasfalta A na trybie "latających bloków" można spotkać mnie. Czasami również Swiezacka i mrsMikolajkowa Reszta zdaje się utrzymywać moje standardy. Przejdźmy do osobistych uwag & szczegółów [*]Aktywna w grze [*]Była Moderatorka TeamSpeak3 serwera [*]Nie wiem dokładniej jak pomagasz w grze. Moim zdaniem powinnaś jeszcze nad tym popracować. [*]Czasami bywasz wulgarna co można wywnioskować po ostatniej skardze na Ciebie. Jest to ogromny minus dla Twojej osoby. [*]Aktywność na forum. ▣▪▣▪▣ Moim zdaniem jeszcze troszkę Ci brakuje do pomocnikowania. Ale jest to tylko moje osobiste zdanie. Będę na tak o ile poprawisz swoje zachowanie. Liczę na Ciebie! ^^ Miłego dnia! ^^
Witaj Dokiexx Ocena: - Pomagasz graczom - Pomagasz na ts'ie - Długi staż - Podanie ładne i estetyczne - Mała aktywność na forum Jestem na TAK!
Witaj Monika Ocena: - Pomagasz graczom - Pomagasz na ts'ie - Długi staż - Podanie ładne i estetyczne - Mała aktywność na forum Jestem na TAK!
A ja powiem tak. Jesteś aktywna i pomagasz graczom. Ładnie napisane podanie, ale aktywność na forum. Jestem na TAK powodzenia Dokiexx
Aktywny gracz na tsie jak i minecrafcie, jednak mało widzę abyś pomagała na chacie(ale skoro inni gracze to widzą że pomagasz to pewnie pomagasz) no i malutka aktywność na forum. No takie neutral trochę Ale bardziej jestem skłonny dać na tak.
A jeśli gracze nie łamaliby Regulaminu? Hmm.. Gdzieś to już chyba widziałam. + Byłaś pomocnikiem TeamSpeak, więc pewnie poradziłabyś sobie też tutaj. + Widuję Ciebie na serwerze. - Aktywność na forum. - Mimo, że byłaś pomocniczką na TS, Twoje zachowanie w pewnych chwilach nie było godne tej rangi. - Nie pomagasz graczom. Będąc na serwerze widzę tylko "prześwity" pomocy. Wczoraj praktycznie w ogóle nie odpowiadałaś innym na pytania. W przeciwieństwie do moich poprzedników - jestem na NIE. PS. Zważywszy na to, że można nazwać Cię znajomą Administracji, następnym razem radziłabym dać z siebie trochę więcej.
Jestem na NIE. Taka osoba jak ty, nie jest gotowa na pełnienie funkcji Pomocnika na CA. Jestes bardzo niestabilna emocjonalnie, zbyt szybko podejmujesz decyzje, i oskarżasz bez silnych i niepodważalnych dowodów. Wulgarne sytuacje na ts3 były regularne Czuje, ze podanie napisane da rangi naTS3 Resztę powodów napisała Jazminola. NIE
Jazminola chwilowo wgl nie świecisz przykładem bo cb wgl nie ma więc sie nie udzielaj bo wbijesz raz na rok. Co do podania Jesteś miłą pomocną i aktywną osobą TAK